BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Stureby

Husumsgränd 8

  • 5 rum och kök
  • 98 kvm
  • 9.000.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Här på Husumsgränd 8 kan ni känna både lugnet och den hemtrevliga känslan. Långt ifrån stora vägar, men ändå så nära till allting. Barnen har kompisar i husen runt omkring och att ni sen bor på en adress nära stan – men ändå ett par minuters gångväg från skola, lekplats och kommunikationer – ja, det gör ju inte livet krångligare precis!

Radhuset med en total yta om ca 147 kvm är insynsskyddat och privat, samtidigt luftigt och ljust. Både morgon- och kvällssolen lär kunna sträcka in sina strålar rätt igenom huset, eftersom det vetter mot öster och väster. Invändigt väntar en öppen planlösning med vardagsrum och kök bredvid varandra - precis som vi vill ha det, 3 sovrum, ett badrum med badkar samt en gästtoalett. Generösa ytor, enhetliga färg- och materialval och fina glaspartier maximerar ljusinsläppet. Planlösningen bjuder på en genomtänkt fördelning av både sociala och privata ytor. Här är det lätt att anordna stora middagar, mingelfester och kalas. En trappa ner finns hela källaren till förfogande, med ett extra allrum, och ett extra allrum är inte att förringa när man är en stor familj. Man har ju faktiskt inte alltid samma film- och tevepreferenser. Ibland kan det vara önskvärt att dela upp vuxna och barn, när man har gäster till exempel. Förutom allt detta finns också tvättstuga och en minst sagt generös groventré.

Förbi hallen väntar ett magiskt kök för största möjliga trevnad. Skicket känns som oklanderligt nytt. Det som gör att du garanterat faller pladask, är den minimalististiska stilen! Skåpen, färgerna och bänkskivan, allt spelar i samma division. Bra arbetsytor, både lådor och inbyggd diskmaskin. Så snyggt!
En rejäl öppning är upptagen till vardagsrummet som gör att du har friheten att duka lite efter behov både här och där. Här finns plats för soffgrupp och samtal, tv och skratt. Lite ljusterapi får man sig också, tack vare altandörren och de stora fönstren ut mot tomten där solen kikar in. Luta dig tillbaka, se elden spraka i öppna spisen och njut.
Uteplatsen är perfekt kalibrerad för långa sittningar vid grillen. Snacka om naturresurser här. Den stora allmänningen som angränsar tomten är underbar för lek. Om du är ute, så är det lätt att få med sig barnen. Men det kan vara skönt att bara hänga på altanen också i bland.

Trappan upp är varsamt renoverad steg för steg med skön känsla hela vägen upp. Nya golv i gammal stil kommer fram på ett väldigt fint sätt här. Och i kombination med nuvarande ägares finkänslighet för färgsättning och tapet är det som att vara tillbaka till 1950-talet. Det största sovrummet är kanske automatiskt reserverat för de vuxna, men det behöver ju inte vara så? Oavsett hur ni väljer att disponera rummen, med golvet som grund har du alla förutsättningar att skapa harmoni och lugn, och ta fram sömntutan i dig. Kan man annat än älska att vakna en lördagsmorgon mitt i detta?
Här har du allt du behöver för att både starta och avsluta dagen på ett rent sätt. Trevligt med badkar, kanske främst för de små, men det kan ju vara läge att bubbla upp en fredag kväll med lite ljus på karets kant.

Även om det då och då blir lite stökigt i tvättstugan är det inget som kommer störa helheten i huset. Men det mesta talar för friktionsfria tvättrutiner, för du har gott om plats i förrådet alldeles utanför. Tvättmaskinen och tumlaren står på tå och väntar på att få tjänstgöra.
Här  finns som sagt även ett allrum där ett fullstort pingisbord skulle se litet ut. Ett riktigt allrum i ordets mest vidsträckta betydelse; skoldisco, 40-årskalas, advokatkontor, innebandyturnering eller skateboardhäng när vintern kommer. Det ena behöver inte utesluta det andra. Egen ingång dessutom!

En trygg och bra plats för hela familjen under många år framåt - Välkomna på visning!