BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gröndal

Ekensbergskajen 5

  • 4 rum och kök
  • 88 kvm
  • Såld
  • 176
  • 2682
Värdera din bostad

Beskrivning

BILDER KOMMER IKVÄLL 21 MAJ .
Välkomna att förvärva en av Gröndals finaste fyror med första parkett mot Mälaren! Här finner ni en förstklassig bostad med panoramautsikt mot vattnet från samtliga fönster. Redan när ni kliver in i lägenheten möts ni av en hemtrevlig och inbjudande atmosfär med ljusa färgval i kombination med hög standard och exklusiva materialval. En öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar en härlig rymd och bidrar till en social sammanhållning. Här når ni även hjärtat i bostaden- balkongen som vackert svävar ut mot Mälaren där ni kan njuta av sena kvällar, tidiga mornar och soliga dagar tillsammans med vänner och familj.

Utanför dörren finner ni soldäck och badbryggor där hela familjen kan gå ner i badrocken för att avnjuta ett morgondopp eller kvällsdopp medan kajakerna tyst glider förbi. Yogaklasser brukar även hållas på bryggan och ibland även andra utomhusaktiviteter.

Här bor ni i ett trivsamt och mycket fördelaktigt område nära grönska, serviceutbud, kommunikationer och där morgondoppet troligtvis blir till er egna rutin.

Varmt välkomna hem till Ekensbergskajen 5!

- Sjöutsikt från samtliga fönster
- Mälaren precis utanför
- Ormbergsbadet
- Elit gym över gatan
- Gångavstånd till pendelbåtar
- Låg avgift
- Exklusiva materialval
- Gasolgrillning tillåtet på balkong
- Föreningen äger marken
- Goda kommunikationer med båt, buss och tvärbana
- Närhet till grönområden
- Insynsskyddat
- Soldäck och badbryggor precis utanför dörren
- Tillhörande källarförråd om ca 4kvm