BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Åkers styckebruk

Skördevägen 120C

  • 4 rum och kök
  • 104 kvm
  • Såld
  • 3245
  • 190
  • 1840
Värdera din bostad

Beskrivning

Stig in i det här välplanerade och smakfullt renoverade radhuset i två plan. På bottenvåningen finns ett rymligt kök med matplats för många fler än bara familjemedlemmarna. Och det redan stora vardagsrummet blir ännu större under de varmare månaderna tack vare den inglasade altanen. Avskilt från sällskapsytorna, på övervåningen, hittar vi alla de tre sovrummen plus ett extra badrum. Barnvänligt område med två stycken lekplatser i området samt närhet till såväl skola, förskola och natur. Läggesta station samt motorvägen ligger bara några kilometer bort, vilket är bra ur ett pendlar perspektiv. Välkommen på visning av detta moderna radhus i familjevänliga Åkers Styckebruk – här är det bara att flytta in!

Entréplan

Hall
Entré görs via den pittoreska framsidans grind, där ni först möts av framsidans uteplats med både morgon och kvällssol i direkt anslutning till bostaden. Via den ljusa hallen möts ni av mörkt klinkergolv och avhängningsmöjligheter till höger innanför ytterdörren. 

Kök
Det renoverade köket går i ljusa toner och har modernt snitt vilket bland annat innebär stora arbetsytor och maskinell utrustning i rostfri finish samt laminatgolv. Mikrovågsugnen och vanliga ugnen är av helintegrerad modell och spishällen är infälld i bänkskivan. Matplatsen rymmer ett stort bord, inte bara för familjen utan här kan många gäster också delta.

Tvättstuga
Från köket nås tvättstugan med tvättmaskin och ett tvättställ.

Badrum 1
Mittemot trappan till övervåningen finner vi ett renoverat och ljust badrum med wc och härlig dusch med vägg i glas. Kommoden har utdragslådor och till höger om den ett högskåp. Plastmatta och våtrumstapet.

Vardagsrum
Det stora vardagsrummet har laminatgolv, ljusa väggar och stora fönster med härligt ljusinläpp från den inglasade altanen med skjutbart glasparti ut mot trädgården i söderläge.

 

Övre plan

Sovrum 1
Det stora sovrummet har fönster i norrläge och separat klädkammare som nås från hallen. Laminatgolv ligger på golvet.

Sovrum 2
Med fönster i söderläge rymmer även det näst största sovrummet en dubbelsäng. Golvet av laminat och här finns även en integrerad garderob.

Sovrum 3
Det tredje sovrummet har plats för en större enkelsäng. Laminatgolv ligger på golvet och även här är garderoberna infällda i väggen. Fönster i söderläge.

Klädkammare/garderober
Två av sovrummen har integrerade garderober och till det tredje finns en separat klädkammare som nås från hallen. Plastmatta på golv.

Badrum 2
Det helkaklade badrummet med wc har mörk klinker på golvet. Badkaret har även dusch. Kommoden har utdragslådor.

Förråd
Förråd finns vid framsidan.

Övrigt
Renoveringar gjorda av nuvarande säljare:
2020 Målning av ytskikt i samtliga rum (förutom garderob, tvättrum och uterum)
2020 Tvättmaskin kombo (tvätt och tork)
2020 Toalett (nedervåning) - ytskikt, möbler, toalett, dusch
2020 Borttagen vägg mellan hall och kök
2021 Kök - stommar, luckor, vitvaror (micro, diskmaskin, ugn, spishäll, kyl och frys)
2021 Ventilationsaggregat kombo köksfläkt
2021 Toalett (övervåning) - toalett, kommod och dörr
2021 Golv i två rum (övervåning)
2021 Målning av trappa