BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sickla - Finntorp

Becksjudarvägen 47

  • 3 rum och kök
  • 66 kvm
  • 3.700.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Renoverad genomgångstrea - Högst upp med balkong i söderläge - Gångavstånd till natur, bad och shopping - Utmärkt förening med stora renoveringar bakom sig

Varmt välkommen till Becksjudarvägen 47 och denna inflyttningsredo genomgångstrea om 66 kvm! Här har du en fräscht renoverad, ljus och välplanerad lägenhet som har alla rätt; öppet vardagsrum med gott om plats för både matplats och soffgrupp, modernt renoverat och fullt utrustat kök, två bra sovrum, stambytt helkaklat badrum samt en härlig södervänd balkong som besöks av solen från förmiddag till kväll.

Väl inne i lägenheten möts du med en gång av den genomgående höga standarden, smakfullt renoverat och det är tydligt att tanke ligger bakom varje beslut! Bostaden är tilltaget ljus tack vare de stora fönsterpartierna som vätter ut från lägenhetens båda fasadsidor. Dessa släpper in ett fantastiskt naturligt ljus som man bara kan få i den här typen av genomgångslägenhet. Köket är nyrenoverat 2020 och fullt maskinellt utrustat med nya vitvaror och förvaringslösningar som verkligen inte lämnar något att önskas! Från det öppna och rymliga vardagsrummet har du slutligen access till balkongen där du med fördel avnjuter såväl frukost som lunch och fika i solen!

Du som vill ha nära till allt man kan önska; restauranger, kommunikationer, shopping, promenadstråk och underhållning utan att offra lugnet som Nacka så ofta förknippas med behöver inte leta längre utan är välkommen på visning!