BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Bråviksvägen 16

  • 2 rum och kök
  • 54 kvm
  • Såld
  • 1915
  • 243
  • 1109
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna underbara och charmiga funkistvåa!
Inbjudande och mysig balkong för sköna kvällar i soligt sydvästligt läge, grönskande omgivningar och i fint skick. Genomgående ljusa och luftiga rum, fönster i två väderstreck och fina originalgolv i vardagsrum och sovrum lagda i holländskt förband som förstärker lägenhetens charm. Rymligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp från stort fönsterparti. Här finns plats för soffa, matgrupp och mediamöbel. Köket är välplanerat och har goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Vit skåpsinredning med bl a vitrinskåp och nischer för kokböcker och vinflaskor. Generöst sovrum med utrymme för dubbelsäng, byrå eller skrivbord samt inbyggda garderober för god förvaring. Smakfullt badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Badrummet är utrustat med dusch, wc, tvättmaskin, handfat med kommod samt ett fönster.

Lägenheten är belägen på lugna Bråviksvägen bara ett stenkast bort från Årsta torg. Trevliga kvarter med mysiga bagerier, restauranger, butiker och vårdcentral. Ett optimalt läge med småstadskänsla och med närhet till Stockholm city.
Närhet till bussar och gång/cykelavstånd till såväl Gullmarsplan som Södermalm. Nära även till Årstaskogen och Årstaviken med fina joggingslingor, badbryggor och utegym.


- Balkong i skönt syd/västläge
- Genomgående inbjudande stil
- Fullutrustat kök
- Rymligt kök med matplats
- Stort sovrum med förvaring
- Smakfullt badrum med dusch och tvättmaskin
- Förråd
- Stabil förening med låg belåningsgrad
- Närhet till Årstaskogen och Årsta torg