BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägersten

Störtloppsvägen 8, vån 4/4

  • 2 rum och kök. Lägenheten är 1 rok enligt lägenhetsregistret men disponeras som 2 rok.
  • 37 kvm
  • Såld
  • 12785
  • 1176
  • 1453
Värdera din bostad

Beskrivning

Söker du en bostad med höga takhöjder och unika detaljer? Då har du hittat rätt! 

Här erbjuds en modern bostad med 4,5 m i takhöjd, loft och med ett attraktivt läge högst upp i huset och dessutom i gavelläge. Bostaden är 37 kvm + 6 kvm loft som räknas som biarea, det motsvarar en total golvyta om 43 kvm.

Stora fönsterpartier nästan från golv till tak med fritt läge mot grönska och trädtoppar. Det höga läget ger bostaden rikligt med ljus. Från bostaden kan du njuta av en uppfriskande utsikt över naturen och takåsarna i Västertorp.  Lägenheten toppas utöver ett attraktivt läge av ett renoverat kök, nylagda golv, och en yta inredd som ett sovrum. Vardagslyx i form av tvättmaskin och diskmaskin.  

Bostaden är placerad i slutet av loftgången vilket gör att nuvarande bostadsrättsinnehavare f n kan utnyttja loftgången som en balkong.  
 

Att din nya bostad dessutom har ett fantastiskt läge är bara att gratulera till. Hägersten är ett område välkänt för sitt lugn intill stadens puls. Samtidigt som du har naturen runt hörnet tar du dig snabbt till stan. Bostaden ligger precis vid Västertorps centrum och Västertorps tunnelbanestation ligger 250 meter från bostaden. 

Liljeholmen som ligger några stationer ifrån är en knutpunkt som erbjuder både tvärbana och bussar i många riktningar. Det finns även ett stort utbud av shopping i form av 90 butiker i gallerian.  
 
I Hägersten finns även Vinterviken som erbjuder kolonilotter och kajakuthyrning. Härifrån har ni också en vacker cykelväg som för er ända in till Stockholms city längs med Vinterviken och sjön Trekanten. Vintertid erbjuds även rekreation i form av skridskoåkning på plogad bana på den lilla sjön. Tar du dig väster ut istället längs vattnet hittar du 4H-gården med efterföljande Café Udd villan vid Klubbensborg.  
 
Även Västberga Handelsplats ligger nära till hands. Handelscentrumet ligger vid Västbergarondellen med bl.a. en stor Coop matvarubutik, Rusta, Apotek och Systembolaget. 

Rumsbeskrivning: 

KÖK: Kök i klassiskt vitt med massiv bänkskiva med vitt kakel ovantill. Den maskinella utrustningen består av fläktkåpa, häll och dubbla ugnar varav den ena är en mikrovågsugn. Kombinerad kyl/frys och en diskmaskin.  
 
Matplats för ca 4 personer i form av ett bar bord som avskiljer rummen.  
Öppen och social planlösning.  
 
VARDAGSRUM: Stora sällskapsytor med utrymme för både soffgrupp och matsalsbord. Brett fönsterparti som ger bostaden ett extra ljus i kombination med det höga och fria läget. Utsikt över trädtoppar och natur. Inrett med målade väggar och  

parkettgolv.  
 
LOFT/SOVRUM: Rum med ståhöjd och plats för både dubbelsäng och övrigt möblemang. Vitmålade väggar och linoleumgolv. Trappa i betsat trä mellan våningsplanen.  

 

BADRUM: Inrett med kakel och klinker. Utrustat med dusch samt WC och handfat vitt porslin. Kommod undertill och spegel ovantill. Fönster med ljusinsläpp. Tvättmaskin finns installerad som gör vardagen lite enklare.  
 
HALL: Hatthylla till vänster om ingången. Säkerhetsdörr. Målade väggar och klinkergolv. 
 
ÖVRIGT: 
 

Förrådet ligger precis utanför lägenhetsdörren och är ca 3-5 kvm.  
Tvättstugan ligger på våning 3 och är utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp.  
Cykelrum/barnvagnsrum ligger på våning två.  I huset finns också soprum med återvinningskärl för kartong, glas, plast, tidningar, batterier etc. Postfack vid entrén