BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Sankt Paulsgatan 4 A, 3 tr

  • 3 rum och kök
  • 81 kvm
  • Såld
  • 3923
  • 169
  • 6510
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu ges en unik möjligheten att förvärva en smart planerat 3:a med balkong invid Mariatorget och Götgatsbacken! Denna lägenhet har stora sociala ytor och en barnvänlig innergård!

Vardagsrummet är ett stort och luftigt rum där ni kan samla vänner och familj för att umgås. Här finns gott om plats för soffgrupp, tv-möbel, middagsbord samt övrigt möblemang. Stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus. Från detta rum når din den rymliga balkongen med gott om plats för balkongmöbler och odlingar. Köket är smakfullt renoverat med gott om förvaring och generöst med arbetsyta samt plats för matbord. Här finns all maskinell utrustning så som, diskmaskin, spis, ugn, fläkt och kyl/frys. Lägenheten har två bra sovrum med plats för dubbelsäng, skrivbord och garderober. Fönster i samtliga rum. Välkomnande hall med klinkergolv och gott om plats för garderober om så önskas. Invid hallen finner ni även en otroligt rymlig, inrredd klädkammare som sväljer en hel del! Bra badrum med wc, dusch, handfat, handdukstork samt förvaring. Utbytta innerdörrar i hela lägenheten samt utbytt golv i klädkammare, hall och vardagsrum. Till lägenheten ingår nyttjanderätt till ett inrett källarförråd om ca 4,5 kvm enligt säljarna.

Detta är sammantaget en perfekt planerade trea i en stabil förening med ett perfekt läge invid Mariatorget och Götgatsbacken! Missa inte att anmäla er till visning!