BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Bolmensvägen 19, 3 tr

  • 3 rum och kök
  • 66 kvm
  • Såld
  • 4564
  • 1096
  • 3473
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden - Rymlig gaveltrea högst upp i huset
Här bor du i en klockren och rymlig gaveltrea högst upp i huset. Mycket genomtänkta materialval och väl tilltagna ytor samt gott om förvaring. En lägenhet för dig som söker det extra så som insynsskydd, gavelläge och fri utsikt. En suveränt disponerad bostad med praktisk planlösning och förening med ordning och reda på finanserna.

- Gavellägenhet
- Högst upp i huset
- Renoverat kök i lantlig stil
- Mycket bra förvaring
- Källarförråd
- Renoverat och exklusivt badrum
- Bevarat original
- Två rymliga sovrum
- Balkong i högt och fritt söderläge
- Gedigen bostadsrättsförening
- Mycket bra kommunikationer
- Mycket populär adress

Rumsbeskrivning
Välkomnande och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. I hallen finns gott om plats för avhängning i direkt anslutning till entrén. Invid hallen finns dessutom praktiskt och platsbyggd förvaring. Säkerhetsdörr är installerad. Väl inne i bostaden erbjuds rymligt vardagsrum med rymliga fönster i gavelläge. Rummet kan möbleras helt fritt utifrån drömmar och behov. Modernt, renoverat och rymligt kök med gott om plats för arbetsytor och förvaring. Även detta rum erbjuder fönster i olika väderstreck. Maskinellt utrustat med kombinerad kyl/frys, induktionshäll med tillhörande ugn och fläkt samt diskmaskin. Matplats för sällskap om ca 4-6 personer. Fräscht och påkostat badrum i modern stil. Här erbjuds tvättmaskin, golvvärme, wc, badkar och förvaring.  Lägenheten erbjuder två rymliga och insynsskyddade sovrum med gott om plats för dubbelsäng i båda.

Balkong i söder - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Till lägenheten hör en rymlig balkong i klockrent söderläge. Här kan du avnjuta utsikt mot Globen i solen från förmiddag till sen kväll.

Allmänt om området
I detta 50-talscentrum finns det mesta man kan önska sig: välsorterad livsmedelsbutik, kaféer, blomsterhandel, konditori, gym, apotek och frisör. I restaurangväg finns det ett stort utbud med pizza, indiskt, tibetanskt, sushi, husmanskost, kolgrill och den kända restaurangen Palmyra där man äter en av Stockholms bästa kebaber. Utöver detta ligger Krogen Två Små Svin där som har vunnit flera utmärkelser och har en fantastisk uteservering på sommaren. Med cykel tar man sig till Söder på ca 10 minuter och till centralen på ca 30 min. Det är dessutom promenadavstånd till tunnelbanan (Enskede Gård, Globen och Gullmarsplan).