BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Nacka Strand

Fabrikörvägen 10D, 7 tr

  • 2 rum och kök
  • 45 kvm
  • Såld
  • 3172
  • 239
  • 2840
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en av föreningens fina studiolägenheter högst upp i huset!

Modern 2:a som är ett perfekt boende för både en och två personer. Här bor du i direkt närhet till vatten och natur ett stenkast från Stockholms stadspuls. Social öppen planlösning och hela bostaden genomsyras av stilrena materialval. Här erbjuds du goda förvaringsmöjligheter och garage i huset som nås med hiss. Du blir en del av föreningen No.4 i ett modernt boende i en växande stadsdel. Vackra omgivningar och närhet till allt du kan tänkas behöva! 

Bostaden erbjuder allt från en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum till ett sovrum med plats för dubbelsäng. Ett toppfräscht helkaklat badrum och vackra materialval i hela lägenheten samt stora industrifönster. Boendet erbjuder dessutom ett unikt mervärde i form av föreningens gemensamhetsutrymmen. Biorum, leveransrum för matleveranser och hobbyrum. I huset finns garage. Till lägenheten hör ett källarförråd.

När man kommer in till bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder bra avhängningsmöjligheter och bra förvaring i platsbyggd garderob. Vidare in i bostaden når man köket som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet. Detta är den perfekta samlingsplatsen för större sällskap med matplats för 4-6 personer. Köket är snyggt med luckor i grått och stänkskydd i fin grå sten. Bra förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Vitvaror såsom integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, rostfri fläkt och varmluftsugn. Vardagsrummet rymmer enkelt större soffgrupp, förvaring samt tv-möbler. Här finns stora industrifönster som ger härligt ljusinsläpp. Sovrummet ligger intill vardagsrummet och rymmer dubbelsäng och sängbord. Bostadens badrum är mycket stilrent och generöst tilltaget. Helkaklat i natursten och grått klinker. Badrumsutrustningen består av dusch med takdusch och duschvägg i glas, vägghängd toalett, handdukstork, handfat, spegelskåp samt tvättmaskin och torktumlare bakom draperi. 

Detta är en lägenhet som måste upplevas på plats! Varmt välkommen på visning!