BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Traneberg

Kinnekullevägen 27

  • 2 rum och kök
  • 52 kvm
  • Såld
  • 5610
  • 3613
  • 4177
Värdera din bostad

Beskrivning

Välplanerad 2:a med en underbar gavelbalkong i sydvästläge. Genomgående social lägenhet med stora sällskapsytor och ett välplanerat kök. Separat sovrum med plats för tilltagen dubbelsäng. Kaklat badrum med dusch, wc samt handfat med kommod. Dessutom finns här plats för tvättmaskin/torktumlare. 

Vardagsrummet är ljust och öppet tack vare sitt läge i gavel med extra ljusinsläpp. Här får du plats med soffgrupp samt matplats för ett större sällskap. Grönskande omgivning och ett högt, skyddat läge.  Härifrån tar du dig till lägenhetens balkong med en svårslag förmiddags och kvällssol dessutom med en svårslagen utsikt över Mälardalens takåsar. Köket har ett härligt ljusinsläpp och är synnerligen välplanerat. Mycket generös förvaring och smarta arbetsytor med allt från keramikhäll till diskmaskin. Charmiga kontraster med hänsyn till den ursprungliga funkischarmen gör detta till ett trivsamt och praktiskt kök. 

Lägenheten har alla klassiska Tranebergsdetaljer så som högt i tak och tidstypiska fina fönsterbrädor i marmor. 

Brf Mösseberg 13 är en mycket välskött förening med 14 lägenheter. Det är en stabil förening med ordnad ekonomi och en väl utrustad fastighet. Föreningens tvättstuga är välutrustad och maskinerna är utbytta i 2016. Lägenheterna har vindsförråd samt gemensamt förråd till barnvagnar och cyklar. Dessutom förfogar föreningen över 2 parkeringsplatser med tillhörande laddningsmöjlighet för elfordon. 

-Välskött förening
-Gavelbalkong i sydvästläge med härlig utsikt och sol förmiddag och kväll
-Lägenhet i gavel med härligt ljusinsläpp
-Grönskande omgivning
-Högt i tak
-Några minuter till tunnelbanan och tvärbana
-Charmiga orginaldetaljer
-Lugnt område
-Rymligt vindsförråd 

 

Varmt välkomna till ett högklassigt boende i lugn miljö med Mälaren som närmsta granne. Genomgående välplanerat boende i ett område med endast en kortare promenad till centrala Stockholm. Var god kontakta mäklaren för mer information.