BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sundbyberg

Tulegatan 16, 6tr

  • 4 rum och kök
  • 85 kvm
  • Såld
  • 9301
  • 934
  • 2966
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett exklusivt och toppmodernt boende i eftertraktade Tuletornen. Lägenheten bjuder på öppen planlösning och exklusiv materialval vilket märks redan vid den ståtliga entrén med mässing detaljer och hiss som tar dig hela vägen upp till våning 6. Lägg därtill en terrassliknande balkong om ca 36kvm med plats för loungegrupp, matplats och grill, perfekt för sommaren!

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, flera stora fönsterpartier med generösa ljusinsläpp. Vardagsrummet är lagom stort med plats för soffgrupper och tv-möbler, en av två utgångar till balkongen nås härifrån. Köket är tidlöst och modernt med ljusgråa luckor med bänkskiva och stänkskydd i carraramarmor, väldigt lyxigt och snyggt. Alla vitvaror är integrerade från Siemens. Middagsplatsen ligger naturligt invid fönsterparti med plats för stort sällskap.

Master bedroom som ligger avsides har precis som i resten av lägenheten fantastiskt stort fönsterparti, en walk-in-closet med plats för garderober. De andra två sovrum ligger i andra änden av lägenheten, den ena med utgång till terrassen. Perfekt som barnrum, arbetsrum eller gästrum. Lägg därtill stort helkaklat och påkostat badrum med hotellkänsla och med interiör som takdusch, tvättmaskin och torktumlare samt bänkskiva i carraramarmor. Dessutom en extra Gäst-WC med handfat och WC.

Tuletornen är en av Sundbybergs modernaste byggnader i attraktivt läge som kännetecknas av exklusiva och stilrena materialval som tillsammans med oslagbar utsikt skapar ett unikt boende. I området finns förutom flertalet restauranger, barer och caféer även flera parker bl a Marabouparken med grönska, utställningar och nybyggd konsthall och nyupprustade och omtyckta Tornparken. Utmärkta kommunikationer inom 5 minuters gångavstånd med tunnelbana, pendeltåg, tvärbana, bussar. Ett hem i en friare miljö - i staden!