BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Mariefred

Ekhovsvägen 32 E

  • 5 rum och kök
  • 115 kvm
  • Såld
  • 3059
  • 160
  • 5904
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till ett av Mariefreds finaste radhus som ligger på lugn återvändsgata invid skogen. Här bor man endast ett stenkast från populäraste lekplatsen, förskola/skola och hammarens idrottsplats med tillhörande motionsspår samt gångavstånd in till Mariefreds mysiga stadskärna och bad. En bostad med mysig och lummig uteplats, underbar altan i soligt söderläge, samt stor balkong med sjöglimt. Ett snyggt, optimalt planerat energisnålt hus med alla rätt. Stort garage i länga även innehållande stor förrådsyta samt egen parkeringsplats precis invid huset. Hjärtligt välkomna!

Vid entrén har man en mysig plats för utemöbler om så önskas. Platsen vetter mot mysiga skogen. Helt utan insyn har man här en mysig plats att njuta av medan barnen cyklar på gatan eller leker i skogsbrynet. 

Nedervåning

Hall & Kontor
Välkomnande och praktisk hall med plats för avhängning för både ytterkläder och skor. Klinker med golvvärme på golvet. I anslutning till hallen finns det rum/förråd som i dagsläget används som kontor. Perfekt rum för "hemmajobbaren" eller annat kreativt rum/gästrum. 

Vardagsrum
Mysigt och rymligt allrum med fönster mot skogen och framsidan. I allrummet har man gott om plats för större soffmöbel. Väggar i vacker gråblå ton och parkett på golvet. 

Kök
Smakfullt renoverat kök för den matlagningsintresserade. Möjlighet för större matbord med många sittplatser invid altandörren som leder ut till soliga och mysiga altanen. Köket har gott om förvaring samt bra arbetsyta. Komplett och fullt utrustat kök. Furutiljor på golv och, vita väggar samt grå pärlspont invid matplatsen. Påkostat och härligt kök som verkligen blir bostadens nav och hjärta. 

Tvättstuga
I anslutning till köket finns den praktiska tvättstugan med förvaring och arbetsbänk samt tvättpelare. 

Gäst-wc
Mysigt WC, schackrutigt golv och väggar i lugn och smakfull ton. 

Övervåning 
Via den inmålade och stilrena trappan når man övervåningens alla 3 sovrum och badrummet. En hall med klädkammare samt lucka upp till vinden. Genomgående fint parkettgolv och väggar målade i härliga och lugna toner. 

Vardagsrum/Master bedroom
Detta stora och härliga rum nyttjas i dagsläget som ett Master Bedroom. Plats för större dubbelsäng och även garderobsvägg om så önskas. Härifrån når man stora balkongen i söderläge som blir som ett extra rum sommartid. Väggar i harmonisk ton och parkett på golv. Inmålade skjutdörrar till stor garderob med gott om förvaring. Infällda spotlights med smartfunktion. 

Barnrum 1 & 2
Två perfekta och helt ljuvliga barnrum med fönster mot skogen. Gott om plats för både 120 cm sängar, skrivbord och övrigt möblemang. Vacker gammelrosa ton på väggar och parkett på golv. 

Badrum
Stort och helkaklat badrum med stort atrium som ger ett fantastiskt ljus. Golvvärme badkar, handfat med kommod samt toalett.