BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Siloplatsen 4

  • 3 rum och kök
  • 81 kvm
  • Såld
  • 3626
  • 294
  • 4504
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna påkostade 3:a om 81 kvm med 11 kvm balkong, högt i tak, fina materialval och utsikt över Stockholms inlopp.

Här bor du med ett magiskt läge vid Stockholms inlopp med närhet till både stadspuls och natur. Bra förening med flera faciliteter som föreningslokal högst upp i huset, övernattningslägenhet, loungedel och bastu med relax.

Du välkomnas in i en rymlig hall med bra plats för avhängning och ingång till en stor klädkammare. Redan här slås man av takhöjden och rymden i bostaden. Direkt till vänster finns lägenhetens master bedroom med plats för dubbelsäng. Här finns bra förvaring i hel inredd garderobsvägg. Vidare in i bostaden öppnar det sociala vardagsrummet upp sig. Här ryms soffgrupp och matbord för 6-8 personer. I anslutning ligger det stilrena köket med grå luckor, bänkskiva och stänkskydd i vacker marmor samt snygg blandare med praktiskt utdragbart munstycke. Vitvaror i rostfritt så som kyl/frys, varmluftsugn, induktionshäll och integrerad diskmaskin. I köket finns en snygg tillbyggd köksö för trevligt barhäng. Köksön är utrustad med förvaring och lyxig vinkyl från märket Gaggenau. Från vardagsrummet tar man sig ut på den stora balkongen som rymmer loungemöbler, grill och matplats. Balkongen löper längs hela vardagsrummet och har trevligt sydvästläge där du njuter av solens sista strålar samt den fina utsikten över Stockholms inlopp. Intill vardagsrummet finns ytterligare ett rymligt sovrum som rymmer stor säng, skrivbord och förvaring. Badrummet är helkaklat med kakel och klinkergolv i kustgranit. Här finns dusch med takdusch, golvvärme, stor infälld spegel med vacker hylla i natursten och handdukstork. Tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk i vitt samt överskåp och spotlights med dimmer. Hela bostaden har genomgående ljust parkettgolv och vitmålade väggar. Alla fönster har även vackra fönsterbänkar i natursten. Till lägenheten hör ett förråd som ligger på samma våningsplan.

Kvarnholmen trafikeras av både buss och båt vilket gör det smidigt att ta sig intill stan eller längre ut i Nacka. I området finns även en trevlig närbutik, sushi, bageri och restaurang. På kajen finns även en glassbar vid namn SNÖ för varma sommardagar. För den träningsbenägne finns ett gym (Puls & Träning) på behändigt avstånd.