BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Traneberg

Mössebergsvägen 15

  • 3 rum och kök
  • 55 kvm
  • Såld
  • 4787
  • 781
  • 5024
Värdera din bostad

Beskrivning

Välplanerad gaveltrea med genomgående trevlig känsla och underbart ljusinsläpp. Badrum med dusch och badkar samt wc och handfat samt fönster för ljusinsläpp. Köket är välplanerat med gott om förvaring, arbetsytor och ett härligt ljusinsläpp även här.
Vardagsrummet har stora fönsterpartier vilket ger ett bra insläpp av dagens första solljus. Här ryms en stor soffgrupp samt mediamöbel. Två stora och rymliga sovrum med plats för dubbelsäng samt generöst med förvaring.
Lägenheten har alla klassiska Tranebergsdetaljer så som furugolv, fiskbensparkett samt härliga fönster
nischer. Dessutom är det högt i tak och härliga fönsterbrädor i marmor.

Brf Högklippan 9 är en välskött förening med 35 lägenheter 34 BR och 1 HR), något som är ovanligt för Traneberg. Stor och trygg förening således med många stora renoveringar gjorda samtidigt som ekonomin är stabil och välskött. Föreningen förfogar över tvättstuga, en trevlig baksida samt förråd till alla lägenheter.

- Härlig balkong med trevlig morgonsol!
- Stabil förening
- Några minuter till tunnelbanan
- Välplanerad gaveltrea med stor potential
- Optimal planlösning
- Högt i tak
- Rymligt vindsförråd

Varmt välkomna till ett högklassigt boende i lugn miljö med Mälaren som närmsta granne! Genomgående välplanerat och påkostat boende i ett lugnt område endast en kortare promenad till centrala Stockholm. Lägenheten tillhör en stabil förening med ordnad ekonomi och en väl rustat fastighet. Var god kontakta mäklaren för mer information.