BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Järla Sjö

Winborgs väg 17

  • 3 rum och kök
  • 79 kvm
  • Såld
  • 4332
  • 919
  • 3580
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna drömmiga 3:a med en takhöjd om cirka 3,2 meter, fransk balkong i sydvästläge och magiska industrifönster!

Du välkomnas in i hallen via säkerhetsdörr, här finns plats för avhängning och förvaring i platsbyggda garderob med Elfa system. Vidare in i bostaden finns det stilrena köket med grå luckor och beslag i silver. Praktisk diskbänk och stänkskydd i sten. Vitvaror såsom kyl & frys i rostfritt, integrerad diskmaskin, varmluftsugn i rostfritt, induktionshäll och integrerad fläkt. Här finns bra förvaring och arbetsytor. Köket ligger med öppen planlösning mot det trevliga vardagsrummet. Här ryms soffgrupp, tv-möbel och matbord för 6-8 personer. Här finns en fransk balkong med dubbeldörrar i härligt söderläge. Ta på dig tofflorna och smit ner till sjön för ett kvälssdopp. Intill ligger Master bedroom som rymmer stor säng och har mycket bra förvaring i platsbyggda garderobsvägg som är inredd med Elfa system. Bostaden har även ytterligare ett sovrum som har ett loft som är 140 cm brett med en ståhöjd om 190 cm. Detta skapa det perfekt tonårsrummet med plats för både soffa och skrivbord. Badrummet är helkaklat i vitt med klinker i grått och ligger i anslutning till hallen. Här finns badkar med takdusch, toalett, handfat, spegelskåp samt tvätt och tork från Bosch med praktisk arbetsbänk och överskåp i vitt med bra förvaring. Hela bostaden har vackert ljust parkettgolv, målade väggar samt vackra fönsterbänkar i sten och stora fönsterpartier med magiskt ljusinsläpp. Till lägenheten hör ett förråd om ca 4 kvm. 

Här bor du med ett magiskt läge med närhet till både stadspuls och natur. Järlasjön som bjuder in till härliga sommardopp och skridskor vintertid. Bra förening med flera faciliteter som garage, eget gym och bastu.

Mycket bra kommunikationer med ett par minuters promenad till tåg och buss. Till och från området tar man sig snabbt och enkelt med buss till Slussen eller med Saltsjöbanan utåt Saltsjö-Boo och Värmdö. Till Slussen tar bussen endast ca 11 minuter. Tvärbanan går från närliggande Sickla, vilket ger en tvärkommunikation till Gullmarsplan samt Hammarby Sjöstad. Tunnelbana planeras till området år 2030. Bra cykelväg hela vägen till Slussen (8 km).