BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Sturehillsvägen 42, 3 tr

  • 2 rum och kök
  • 55 kvm
  • Såld
  • 2266
  • 2653
Värdera din bostad

Beskrivning

Här finner ni en hemtrevlig lägenhet med en genomtänkt layout och en stor härlig balkong om ca 8 kvm i soligt västerläge. Lägenheten planlösning i kombination med generösa fönsterytor och lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Lägenheten är stilren med genomtänkt layout och genomgående sobra färg- och materialval, där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. Ett boende att trivas i året runt.

Attraktiv boendemiljö
Huset ligger i en underbar boendemiljö på Sjövikshöjden. Här har man endast ett par hundra meter ner till Liljeholmskajen med badbryggor och restauranger, samtidigt som man har kort promenadavstånd till naturen i intilliggande Årstaskogen. Härifrån når även enkelt Södermalm via närbelägna Årstabron.

Generellt om lägenheten

8 kvm balkong - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Med bästa solläge har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne. Balkongen är mycket väl tilltagen med gott om plats för en loungedel eller för utemöbler som bord och stolar. För den som har gröna fingrar finns även möjlighet att sätta upp drivbänkar eller litet växthus och odla egna tomater, kryddor och jordgubbar. Ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av solen och sommaren. Balkongen är försedd med flexibel och helt öppningsbar inglasning vilket skapar ett extra uterum de kallare årstiderna. Från balkongen har även tjusig utsikt över delar av Södermalm och Stockholm med kända landmärken som Högalidskyrkan och Norra Tornen i blickfånget. 

Kök - Njutning och umgänge
Fräscht kök med fokus på njutning och umgänge där man genom en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet skapat en skön harmoni med fina sociala ytor. Köksutrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, spishäll, spisfläkt, samt inbyggd ugn. Stora vita kakelplattor och spotlightsbelysning ovan bänkytor ge köket det lilla extra.

Vardagsrum - Utgång till balkong
Fint vardagsrum som karaktäriseras av kontakt med köket, de stora fönsterpartierna som vetter i två väderstreck och accessen till lägenhetens härliga balkong. I rummet finns gott om plats för en rejäl soffgrupp och övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Sovrum - Rogivande
Mysigt och rogivande sovrum med ett lugnt gårdsläge. I rummet finns gott om plats för såväl dubbelsäng, skrivbord och övrigt passande möblemang. Mycket bra förvaring i form av en stor garderobsvägg med skjutdörrar. Garderoberna är inredda med Elfa-system för flexibel förvaring.

Hall - Välkomnande
Hall med bra avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor. Hallen öppnar upp lägenheten på ett trevligt sätt och man möts direkt av dess charm och fina parkettgolv i ek som löper vidare in i lägenheten. För förvaring finns två garderober. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Stilrent badrum – klädvård
Fint badrum med helkaklade väggar i vitt och golvet belagt med grått klinkers med golvvärme. Badrumsutrustningen består av dusch, duschvägg i glas, toalett, handfat med kommod, badrumsskåp och handdukstork. I badrummet finns även en tvättmaskin, 

Förråd
Till lägenheten hör ett bra källarförråd och källarplanet når bekvämt direkt med hissen.