BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Hammarby allé 15, 9tr

  • 2 rum och kök
  • 65.5 kvm
  • Såld
  • 10912
  • 1844
  • 6160
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till Sjöstadens absolut bästa tvåa med en takterrass på hela 32kvm. På sommarhalvåret blir det praktiskt taget som ett extra vardagsrum med plats för allt som loungegrupp, matgrupp, solstolar och grill. Perfekt att bjuda över vänner och familj på lite bbq och mingel.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla tack vare den öppna planlösningen och det fantastiska ljusinsläppet från de stora fönsterpartierna. Här erbjuds nyproduktionens alla bekvämligheter med en genomgående hög standard och ljusa ytskikt.

Vardagsrummet och köket ligger i delvis öppen planlösning, finns gott om plats för stort matbord och stor soffgrupp med mediamöbler. Härifrån nås även den härliga inglasade balkongen i söderläge utan insyn med fri utsikt. Ett komplement till terrassen på vinterhalvåret helt enkelt. 

Sovrummet ligger avskilt in mot föreningens rofyllda innergård, stort och luftigt med egen walk-in-closet. Härifrån nås ju även som sagt den otroligt härliga takterrassen.

I föreningen finns det även garage som man tar sig lätt till med hiss hela vägen och förrådet finns i samma trappuppgång. 

- Högst upp utan insyn vån 9/9
- Terrass om ca 32kvm mot innergård 
- Inglasad balkong i söderläge utan insyn
- Öppen planlösning
- Walk-in-closet i sovrum
- Takhöjd om ca 2,6m
- Hiss hela vägen ner till garaget och fina gemensamma innergården
- Källarförråd
- Föreningen äger marken
- Promenadavstånd till Skanstull