BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vendelsö

Lärjungevägen 33

  • 5 rum och kök
  • 118 kvm
  • 3.195.000 kr Utgångspris
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Lärjungevägen 33!

Här finner vi ett underbart radhus i ett barnvänligt område med närhet till det mesta.
Bostaden genomsyras av stora sociala ytor, härliga uteplatser och gott om förvaring.

Lärjungevägen 33 är disponerat på två plan med smart planlösning. 3 sovrum, klädkammare och ett badrum på övre plan ger även plats för den större familjen. På nedre plan finner vi ett sovrum, väl tilltaget kök med alla möjligheter att finna riktigt matglädje. Badrummet är smakfullt renoverat och i det fina vardagsrummet med dörr ut mot baksidans uteplats blir detta den självklara ytan att spendera tiden med familj och vänner under de härliga sommarkvällarna.

Ett rymligt boende för familjen som vill få plats och trivas i ett familjevänligt område. Även de allmänna områdena omringas av lummigt grönområde med gemensamma fruktträd, bärbuskar och rabarber.
Här är det inte långt ifrån allt som behövs för att få livet att gå runt såsom skolor, matbutiker och kommunikationer.
Med andra ord ett perfekt hem för familjen som värdesätter boendet lika mycket som området man bor i.


Varmt välkomna till detta radhus med något för alla!

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Bostadsrätt - Lägenhet. 5 rum och kök varav 4 sovrum. Lägenhetsnummer 26. Föreningen BRF Pulpeten.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 3.195.000 kr Utgångspris. Månadsavgift 7 922 kr (Värme, Vatten, , kabel-TV (grundutbud), bredband ingår). Andel i föreningen är 1.80841 %.

Driftskostnad

Totalt 1 375 kr/mån (16 500 kr/år) varav el 1 100 kr/mån, försäkring 275 kr/mån. Antal personer: 4. Driftkostnaderna är uppskattade.

Brf Pulpeten har 71 bostäder i föreningen
Fördelningen av bostäderna i Brf Pulpeten ser ut så här.
30 st tvåor á 61,5 m² = 1.845 m²
4 st treor á 76 m² = 304 m²
16 st fyror à 108 m² = 1.728 m²
21 st femmor à 118 m² = 2.478 m²
Totalt 6.355 m²

Gemensamhetsanläggning
Gemensan lokal som går att hyra till mindre och större sällskap. Tvättstugan finner du i den gemensamma lokalen

Parkering
79 parkeringsplatser varav 8 är gästparkeringar.

Varje lägenhet har eget förråd och sin egen parkeringsplats med eluttag för motorvärmare. Parkeringsplatsen ingår i avgiften. 

TV/internet
Ansluten till Telenor via fiber. Bredband 250/250 och grundutbud i TV ingår. Lägenhetsinnehavaren kontaktar Telenor och startar sitt avtal och väljer och tecknar de tjänster man utöver eventuellt vill ha till självkostnadspris. 

Övrig information
Det finns i dagsläget inga beslut om förändrade månadsavgifter Uppfräschning av lekplatser och ny basketkorg vid bollplank under 2018/2019 Ladd-elstolpar installeras på fyra parkeringsplatser 2019 Installation av brytskydd på bakdörrarna på samtliga lägenheter på nedre plan som har baksida mot den kommunala gångvägen, vår/sommar 2019 Radonmätning utförd våren 2018 Stamspolning utförd våren 2018 Fasadmålning av allmänna utrymmen 2017 Fasadmålning 2016 Under hösten och vintern 2016/2017 uppdateras utebelysningen i området med nya och energisnåla armaturer och ljuskällor för trivsamhet, säkerhet och trygghet. Viss uppgradering av belysning pågår även 2018.

Rumsbeskrivning

Hall
Ljus hall med goda avhängningsmöjligheter. Här möts man av ljusare golv och vitmålade väggar. Detta golv finner vi flytande i större delen av radhuset.

Vardagsrum
Generöst vardagsrum med utrymme för både soffgrupp och annat möblemang om så önskas. Här finner vi även utgången mot den underbara uteplatsen. Väggarna går i ljusa moderna färgval och golven är ljusa. 

Kök
Bra arbetskök med både god förvaring och praktiska arbetsytor gör det omöjligt att inte testa sina kulinariska egenskaper. Allt detta omfamnat med bra vitvaror i harmoni moderna färgval och stilrent kakel som stänkskydd. Du finner utrustning så som kyl/frys, ugn, spishäll och diskmaskin.Här trivs man i familjens sällskap.

Sovrum 1
Stort Harmonisk sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Här finns plats för dubbelsäng och övrigt möblemang om så önskas. Väggarna är mörkare och golven ljusa. Ett rum att trivas i.

Sovrum 2
Bra sovrum med plats för säng och övrigt möblemang om så önskas. Väggarna är mörkare och golven ljusa

Sovrum 3
Bra sovrum med fint ljusinsläpp, här finns plats för säng och övrigt möblemang om så önskas. Väggarna är naturnära och ljusa golv.

Sovrum 4
Bra sovrum som med fördel även kan användas som kontor, detta finner ni på nedre plan. Här har ni plats för säng och övrigt möblemang om så önskas. 

Badrum
Stort och fint badrum i industristil. Borstade väggar och golvet går i grå toner. Utrustning såsom: WC, kommod och dusch. Här finns även  tvättmaskin och torktumlare.

Badrum 2
Trevligt badrum i ljusare färger, Här har ni badkar, WC och kommod

Uteplats/altan
Här har ni lyxen att finna altan på trädäck både på fram och baksidan. På framsidan finner ni plats för mindre bord och stolar om så önskas. På baksidan finner ni en stor och härlig altan som är till stor del insynsskyddad. Ni har här ett förråd ut mot allmänningen. Här finner ni plats för både matgrupp och soffgrupp om så önskas.

Områdesbeskrivning

Vendelsö

Förskolor och skolor
Det finns flertalet förskolor i omnejd. Hagaskolan från 6 år till åk 5 på gångavstånd, Lyckebyskolan och Vendelsö Hage ligger med i närområdet. Flera grundskolor finns också i Vendelsö och Fredrika Bremergymnasiet i Haninge centrum.

Fritid
Skog, sjö och äng kännetecknar närområdet och du erbjuds en mängd utomhusaktiviteter, t ex promenader till badplatserna, löpträning, cykelturer, skogspromenader eller kanske skridskoåkning på Drevvikens is.

Service
I närområdet finner vi bla, mataffär, restaurang och kiosk. Med bil tar du dig lätt till större handelsplatser så som Port 73.

Kommunikationer
Ett stenkast från bostaden går direktbussar som tar dig till Stockholm på ca 20-25 minuter. Buss går även till Gullmarsplan, Handen, Tyresö och Nacka. I Handen hittar vi även pendeltåg . Med bil når du Gullmarsplan i Stockholm på 15-20 minuter. Området har bra närhet till större trafikleder såsom Nynäsvägen och Tyresövägen tack vare tvärgående Gudöbroleden som löper en bit bort.