BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö - Långsjö

Vantörsvägen 115

  • 5 rum och kök
  • 152 kvm
  • Såld
  • 5406
  • 70
  • 7163
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till detta hus på ca 152 kvm med friköpt lekvänlig tomt, mitt i hjärtat av Älvsjö och Långsjö. Här har du ett mycket väldisponerat hus med 3-5 sovrum, lättskött tomt med lekytor för barnen, uteplats i bra solläge, odlingsmöjligheter, närhet till lekplatser, skog, förskolor och skolor, mataffär och kommunikationer - perfekt läge för en barnfamiljEtt mycket välbehållet hus med visst ytrenoveringsbehov varav en del utförd 2019-2021. 

Huset är gediget och välskött. Suveränt belägen mitt i Älvsjö som är en av Stockholms äldsta villastäder. Ett hus med stora möjligheter för en barnfamilj att disponera till ett optimalt boende för just sina behov. 

Läget i villaidyllen Långsjö är mycket bra med en promenad på ca 5 minuter till Långbrodalskolan eller Johan Skyttes skolan, mataffär, lekplatser, förskolor och barnvänliga omgivningar finns i direkt närhet. Harmoni för hela familjen helt enkelt.

En planlösning med många olika alternativ, bara låta fantasin flöda. Möjligheterna är verkligen goda att skapa ett drömhem. Bara några minuter bort finns bussar till både t-bana och pendeltåg, med cykel är du på Södermalm på ca 25 minuter - utmärkta kommunikationer med andra ord.

Husets trädgård bjuder på såväl gräsytor, tidstypiska växter och träd mm. Plats för studsmatta och barnens lek bland annat, utmärkt asfalterat skaft upp till huset som blir en bandy-, fotboll- eller basketplan.  

- suveränt läge
- lättskött grönskande villaträdgård
- barnvänliga omgivningar
- närhet skola, mataffär, lekplats, bussar

*****
Vardagsrum
Ett generöst vardagsrum med matsalsdel, och bra med plats för soffa och annat möblemang. Förslagsvis så öppnar man upp mellan kök och matplats för en mer social planlösning. Utgång till härlig uteplats i bästa solläge, ekparkett på golvet och målade väggar

*****
Sovrum 1, 2, 3
Tre bra sovrum var rummet på entreplan har en garderobsvägg. På övre plan finns med nuvarande planlösning 2 sovrum samt  rejält extra vardagsrum. Här finns förstås möjligheter till ytterligare sovrum om behovet finns. Se alternativ planlösning. Målade väggar från 2021. Utgång till balkong från det extra vardagsrummet. 

*****
Kök
Ett funktionellt kök med bra förvaring och arbetsytor och plats för matbord. 

*****
Badrum
Två badrum som fungerar utmärkt.  

*****
Hall
Välkomnande hall med stort utrymme.

*****
Groventré
Groventré på gavel av huset där tvätt och torkmöjligheter finns.

*****
Förråd
Utmärkta förrådsmöjligheter med carport, förråd och ett vindsförråd.

*****
Övre plan
Här finns två befintliga sovrum, toalett och dusch plus ett stort allrum med utgång till generös balkong. Möjlighet att bygga 1-2 sovrum till