BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Saltängen

Ugglevägen 27B

  • 2
  • 47 kvm
  • Såld
  • 373
  • 2317
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna fantastiskt fina och välplanerade 2a i populära Ektorp/Saltängen. Lägenheten ligger i ett perfekt läge med direkt närhet till badsjö, promenadområden, kommunikationer in till city samt affärer i Ektorp Centrum. Mycket bra förening med låg belåningsgrad där kabel-tv och bredband ingår i avgiften. Detta är en bostad ni inte får missa!

När man kommer in till bostaden välkomnas man av den trevliga hallen som erbjuder gott om förvaringsutrymmen i form av inbyggda garderober. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som erbjuder generösa ytor för större soffgrupp, tv-möbler och annat möblemang. Detta är den perfekta samlingsplatsen för större sällskap. Här ligger en fin originalekparkett på golvet. Från vardagsrummet kommer man ut till den härliga balkongen som är belägen i österläge, med sol fram till lunch. Balkongen ligger i ett lugnt och ostört läge med utsikt mot den grönskande gatan. Framför huset är en stor gräsmatta belägen.

Bostaden har ett fräscht kök (2010) med ljusa skåpsluckor och laminatbänkskiva. Köket är mycket välplanerat med bra arbetsytor och förvaring i skåp samt plats för en matplats. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys (ElektroHelios, 2013), spishäll/ugn (Siemens 2010), fläkt (kolfilter, Electrolux, 2010), micro (på bänk, kan lämnas om så önskas, okänd ålder).
Bostadens sovrum är mycket rymligt, och här får man enkelt plats med en större dubbelsäng och garderobsförvaring.

Stambytt badrum med wc, dusch, handfat med spegelskåp och vädringsfönster.

- Mycket stabil förening med låg belåningsgrad.
- Värme, vatten, kabel tv och bredband ingår i avgiften.
- Nyare kök.
- Två stora förråd ingår till bostadsrätten. Båda är i samma trappuppgång, strax under bostaden.