BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Saltsjö-Boo - Krokhöjden

Möjavägen 36

  • 5 rum och kök
  • 128 kvm
  • 5.400.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen ett radhus på Möjavägen till salu. Här har du möjligheten att förvärva en perfekt familjebostad och sätta din egen prägel. Stora härliga sällskapsytor. Fantastiska uteplatser och egen gräsmatta. Missa inte chansen att förvalta detta drömhem vidare. 

Entrevåning

Våningsplanet för umgänge och spring och lek. Här kan det lagas mat, ätas middag med stora bjudningar och springa ut på altanen och vidare på gräset. Vardagsrummet är stort och generöst och rymmer de flesta familjetillställningarna för stora kalas. På baksidan har man en generös altan med tak och vidare når man gräset där man kan odla och lägga sig och sola en härlig sommardag. Köket har gott om arbetsytor och skåpsförvaring. I köket finns plats för ett matbord för 4-6 personer. De större bjudningarna har man i vardagsrummet. På detta våningsplan finns även wc, dusch och tvättdelen. Hallen och det intilligande isolerade förrådet rymmer allt du kan tänka dig. Vissa gör en bastu i utrymmet där det idag är ett förråd. 


Övreplan

Den privata delen av hemmet är på övervåningen. Där finns möjlighet till 4 st bra sovrum. Dessa är generösa med plats för större säng, skrivbord och garderober. Det finns ett stort badrum med badkar och ett härligt takfönster som ger ett uppfriskande ljus. Via ena rummet på detta våningsplan når man takterrassen. På takterrassen avnjuter många en avkopplande stund i solen. 

Carport
Till bostaden hör en garageplats och en parkeringsplats