BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö C

Solberga Ängsväg 8

  • 2 rum och kök
  • 70 kvm
  • Såld
  • 3222
  • 894
  • 3900
Värdera din bostad

Beskrivning

Perfekt planerad 2:a som kan ha möjlighet att göras om till en minitrea! Det som vidare utmärker bostaden är det attraktiva läget högst upp i huset och den soliga balkongen. Bostaden har äldre ytskikt och kök och är i behov av lite omsorg, vilket ger dig som köpare möjlighet att skapa ditt drömhem efter eget tycke och smak. Badrummet renoverades år 2008 och är utrustat med bl.a tvättmaskin.

Omtyckt förening bestående av lamellhus i 3-4 våningar som är trivsamt grupperade kring två gårdar, totalt 111 lägenheter.  Föreningen har en mycket god ekonomi, månadsavgiften har varit oförändrad sedan 2005. I månadsavgiften ingår värme, vatten, 250/250 Mbit internetanslutning och tv grundutbud. 

Det är endast några få minuters promenadväg till Älvsjö torg med pendeltåg, bussar och service. Med pendeltåget tar det endast 9 minuter till Stockholms central - citynära är ordet! 
Här bor man nära både stad och natur. I omedelbar närhet finner ni Solbergaskogen och på nära håll Långbro park med trevliga Långbro Värdshus,  Långsjöbadet och Älvsjöskogen med elljusspår.

Hall 
Välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder och skor. En fin detalj är spaljéväggen mot köket.
Lite längre in i bostaden finns en klädkammare som rymmer mycket i kläd- och prylväg. Bostadsrättsinnehavaren förfogar också över ett förråd. 

Kök 
Trevligt kök med stor matplats! Från det stora fönsterpartiet har du utsikt över den trevliga innergården som snart är i full grönska. Här finns verkligen möjlighet att utforma köket efter egen smak. Köket är idag praktiskt utformat med köksskåp och bänkyta längs två sidor. För den som är i behov av ett extrarum kan man ha möjlighet att avskärma matplatsen. 

Vardagsrum 
Ljust och härligt vardagsrum med gott om plats för soffa, bokhyllor och läsfåtölj. Från vardagsrummet nås balkongen.

Balkong 
Under sommarhalvåret blir den soliga balkongen till ett extrarum som man inte vill vara utan. Här kan du möblera med en utegrupp och en massa växter efter säsong. På golvet ligger ett nyoljaat trägolv. En annan trevlig detalj är markisen som ger behaglig skugga under de riktigt varma dagarna.

Sovrum 
Stort sovrum med plats för dubbelsäng och nattduksbord. För den som önskar finns plats för garderober. 

Badrum
Det rymliga badrummet är renoverat år 2008! Ljus färgskala på kakel och klinker. Här finns dusch med vikbar vägg, handfat, badrumsskåp, WC och tvättmaskin.