BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Götgatan 116, 3 tr

  • 4 rum och kök
  • 93 kvm
  • Såld
  • 5603
  • 374
  • 13282
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna optimlalt planerade 4:an med balkong i en barnvänlig förening mitt på Södermalm. Lägenheten är i renoveringsbehov men kan med lite kärlek bli en fantastisk lägenhet!

Lägenheten är smart disponerad med en välkomnande hall med gott om avhägningsmöjligheter samt en stor klädkammare/förråd i anslutning till hallen. Via hallen når du lägenhetens alla rum. Stort kök med gott om plats för större middagsbord för hela familjen. Goda förvarings möjligheter samt gott om arbetsyta. Här finns maskinell utrustning så som kyl/frys, spis och ugn. Vitvarorna har några år på nacken och kan eventuellt behöva bytas ut. Via Köket når ni den härliga balkongen med gott om plats för balkongmöbler samt odlingar. Härligt utsikt mot park och grönska. Välplanerat vardagsrum med plats för soffgrupp, mediamöbel samt övrigt möblemang. Tre stora och bra sovrum som har gott om plats för dubbelsäng, garderober, sängbord samt övrig möblemang. Stort badrum med badkar, tvättmaskin, handfat, förvaring och wc samt en separat gästtoalett med wc och handfat.

Här bor ni i en mycket bra och barnvänlig förening med närhet till allt från förskola, tandläkare, gym och vårdcentral.

Sammantaget en välplanerad 4:a med en kombination av söders puls utanför porten och lugnet i lägenheten mot innergården!

- Badrum samt separat gästtoalett
- Härlig balkong med fri utsikt mot park
- Barnvänlig och stor innergård
- Bra förening
- Optimalt läge på Södermalm
- Renoveringsobjekt

 Varmt välkomna!