BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Mälarhöjden

Backvindeln 124

  • 7 rum och kök
  • 128 kvm
  • Såld
  • 12870
  • 2154
  • 20695
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt
Välkommen till ett stort, välplanerat och smakfullt renoverat radhus i absolut bästa läge med en milsvid utsikt. Vad gäller läget är begreppet gräddhylla helt rätt. Här bor ni i en lugn trevlig miljö men med storstaden bara ca 15 - 20 minuter bort.
Ni finner hela sju rum och kök, två stora terrasser i ogenerat härligt västläge med sol från ca mitt på dagen till solens nedgång. Den övre terrassen är delvis inglasad. Ni finner också ett badrum, en balkong och ett hobbyrum med bastu samt en tvättstuga med både toalett och dusch, allt fördelat på tre plan. Hela huset andas harmoni med en färgsättning i milda toner. 
Solnedgången och utsikten från terrassen är något som nuvarande ägarna verkligen njutit av!
Här är det bara att flytta in.
Garageplats finns i länga.

Entréplan
Entréplanet präglas av stora härliga sällskapsytor. Här är så gott som allt golv bytt till superfin ekparkett 2021. 
När man först kliver in i huset möts man av en praktisk entré med bra plats för ytterkläder och skor. En bit in i huset finner ni ett av huset naturliga samlingsplatser, vardagsrummet. Här är det bra med plats både för både soffgrupp och matsalsmöbler. Här är utgången till den övre terrassen som är till lite mer än hälften inglasad och har en milsvid utsikt samt sol från ca mitt på dagen till solens nedgång. Infravärmen i den inglasade delen av terrassen förlänger sommaren på ett behagligt sätt både på vår- och höstkanten. Strax nedanför den övre terrassen finns ytterligare en trädäckad terrass på drygt 18 kvm. Det trevliga köket är ljust och stort med bra arbetsytor och plats för ca 8 - 10 middagsgäster. Utrustningen består av induktionshäll, spisfläkt, diskmaskin, ugn och mikrovågsugn samt kyl och frys. På entréplanet finns också en gästtoalett.

Övre plan
Det övre planet kan med rätta kallas det privata planet. Här finns tre rymliga sovrum och husets badrum. Sovrum 1 är det största sovrummet och i anslutning till det har ni en mysig balkong med sol från solens uppgång till strax efter mitt på dagen samt en stor och väldigt välordnad walk-in closet. Från sovrum två och tre har ni samma milsvida utsikt som från vardagsrummet och terrasserna, om inte ännu bättre. Sovrum 2 är lite större än sovrum 3 och i bägge sovrummen finns det garderober. Badrummet är rymligt och utrustat med badkar, dusch, toalett, bidé och handfat. Här finns också ett fönster för bra ljusinsläpp och vädring.

Källarplan
Längst ner i huset finner ni källarplanet. Här finns två bra rum med fönster. Rum 1 är ett stort rum med många garderober för bra förvaring. Rum 2 ett lite mindre rum. Dessa två rum passar alldeles utmärkt till den lite äldre junioren som vill bo lite för sig själv, eller som gillestuga eller kanske som gästrum. Det är bara fantasin som begränsar. I källarplanet finns också en helkaklad tvättstuga/duschrum med klinkergolv. Utrustningen är varmvattenberedare, tvättmaskin, toalett och dusch. Längst in i källarplanet finns ett rymligt hobbyrum. Perfekt för den som vill fixa med lite hemmaprojekt. I hobbyrummet finns det också en trivsam bastu.

Övrigt
- Garageplats i länga.
- Ett cykelgarage på framsidan kan ingå i köpet.
- När ägaren öppnade upp betongplattan i tvättstugan/duschrummet på källarplanet för att lägga avlopp till toaletten var sanden helt torr.
- Ledningsnätet ska/håller på att renoveras i området Backvindeln vilket medför en kostnad för fastighetsägarna. Kontakta mäklaren för mer information.