BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Kvarnholmsvägen 54

  • 2 rum och kök
  • 46 kvm
  • Såld
  • 7642
  • 422
  • 10385
Värdera din bostad

Beskrivning

Accepterat pris. Nu har ni äntligen chansen att bo i en bostad med sann villakänsla med direkt närhet till vatten och natur. Här bor man i en charmig gul villa med anno 1912 med tidsenliga detaljer. Bostaden ligger i ett perfekt läge vid vattnet samt ca 5 minuters cykelfärd från Södermalm. Ett riktigt drömboende.

När man kommer in till bostaden välkomnas du av en ljus och rymlig hall. Här finns bra med avhängningsmöjligheter för ytterkläder samt gott om plats för tillhörande möblemang för ytterligare förvaring.

Från hallen når man bostadens kök och vardagsrum som ligger i öppen planlösning. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Här finns plats för matbord, soffgrupp och tv-möbel. Renoverat kök från 2017 med stilrena vita köksluckor samt snygga vitrinskåp. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, ugn, helintegrerad diskmaskin och en kyl/frys. Från köket har du tillgång till sovrummet. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, garderober och nattduksbord.

Från vardagsrummet når man den fantastiska balkongen som ligger belägen i bästa söderläge. Här kan man njuta av utsikten över Svindersviken och så långt som Alphyddan. Balkongen rymmer enkelt sittgrupp och gröna växter.

Renoverat badrum från 2015 med stilrena materialval. Här finns kombinerad tvättmaskin/torktumlare (2021), handdukstork, vägghängd wc, kommod och takdusch.

Detta är ett riktigt drömboende där lägenheten är varsamt inredd med lantliga materialval som går i stil med husets karaktär. För de större tillställningarna eller soligaste dagarna har föreningen en gemensam uteplats med grill och utemöbler samt ett orangeri med långbord. Här finns även en fantastisk grönskande trädgård med äppelträd och mysiga sittplatser som man fritt får använda året om.

 

Varmt välkomna på visning!

- Villakänsla nära stadspulsen
- Lantliga inredningsval
- Insynsskyddad
- Förråd i källaren
- Renoverat kök 2017
- Badrum renoverat 2015
- 2 p-platser ingår
- Gemensamt orangeri och uteplats som vetter mot Svindersviken
- Förening med god ekonomi