BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Traneberg

Kinnekullevägen 21

  • 2 rum och kök
  • 51 kvm
  • Såld
  • 2901
  • 2147
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en utav Tranebergs mest påkostade lägenheter. Här finner du ett boende med högsta kvalitet där ingenting har lämnats åt slumpen. Från minsta det varsamt behandlade originalgolvet till det välvda taket med sin generösa takhöjd har du här ett boende som har allt!

Lägenheten är totalt renoverad 2020/2021 från grunden. Stammen är utbytt i samband med badrumsrenoveringen för att säkerställa högsta kvalité, all el är omdragen med nytt proppskåp, vilket garanterar för funktionen. För det mer estetiska finns ett överflöd av exklusivitet. Uttag och lampknappar med dimmerfunktion från Renova, Ifö Rimfri toalettstol, INR duschvägg, kranar och dusch från Tapwell. Dessutom finns styrning med bluetoothfunktion för belysning och golvvärme i badrummet. Hexagonklinker och omlott liggande vitt klinker på väggarna. Förberett för tvåttmaskin och handdukstork finns också att tillgå. Bättre badrum hittar du inte.


Köket är påkostat med SMEG, Duravit och Tapwell. Specialdesignad bänkskiva i Carraramarmor, integrerad diskmaskin och kyl/frys samt platsbyggd mikrovågsugn. Spisen från SMEG lyfter din matlagning till nya höjder. 
I helt rätta färger för tiden och en känsla utöver det vanliga osar köket klass. Att du dessutom kan inhysa en matplats får ses som kronan på verket.

Vardagsrum och sovrum går i tidstypiska tecken med välbehandlade fiskbensparkett, högt i tak och fönsterskivor i marmor. Stora och sociala ytor i vardagsrummet med gott om plats för soffgrupp och mediamöbel med utgång till lägenhetens balkong i ostört sydvästläge utan insyn.
Sovrummet ligger separat och ostört utan någon som helst insyn med plats för dubbelsäng samt förvaring i originalgarderob.

Med ett trivsamt trivsamt läge nära Stockholms innerstad och en lugn omgivning får du det bästa av två världar. Direkt charmig grönska utanför huset utan någon direkt insyn mot sociala ytor.

Tranebergs naturliga karaktär visar sig ofta här med den lummiga baksida där det ofta huserar en rådjursfamilj som bidrar till den grönskande känslan, trots närheten till innerstaden!

Brf Mösseberg 14 är en väldigt trevlig förening med 21 lägenheter. Välskött ekonomi och en fastighet i mycket gott skick. 1 hyresrätt finns kvar. Föreningen förfogar över tvättstuga, en stor parkering samt förråd till alla lägenheter.

- Balkong med underbar sol eftermiddag och kväll
- Helrenoverat 2021 med högsta kvalitet in i minsta detalj!
- Smeg, Tapwell, Duravit och Carrara
- Välskött förening med god ekonomi
- Några minuter till tunnelbanan
- Stort vindsförråd
- Smart planlösning!

Varmt välkomna till ett charmigt boende i lugn miljö med Mälaren som närmsta granne! Genomgående välplanerat boende i ett lugnt område endast en kortare promenad till centrala Stockholm. Lägenheten tillhör en stabil förening med ordnad ekonomi och en väl rustat fastighet. Var god kontakta mäklaren för mer information.