BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Dalagatan 86H, 3tr

  • 1 rum och kök
  • 30 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna välplanerade 1:a med närhet till allt! Här bor du med insynsskyddat läge, högt upp i fastigheten på en av Vasastans mest attraktiva adresser med Odenplans pendeltågstation 1 minut från bostaden! Bostaden är perfekt som första lägenhet och bjuder på detaljer från byggåret i form av spröjsade fönster i original och en tilltagen takhöjd på ca 3 meter.

Lägenheten är ljus och luftig och erbjuder goda förvaringsmöjligheter i form av en klädkammare och smart förvaring i hallen. Fullt utrustat kök med ugn, spis med induktionshäll, kyl och frys från 2020 samt inbyggd tvättmaskin. Rymligt och fräscht badrum med spottar i taket, vitt kakel på väggarna och grått klinker på golvet. Stambytt 2010-2011. 

Här bor du på eftertraktad adress alldeles invid Odenplan med all tänkbar service, shopping, restauranger och kommunikationer. Från Odenplan går tunnelbanans gröna linje, pendeltåg och ett flertal stadsbussar. Ett stenkast bort når du nybyggda och expansiva Hagastaden alldeles intill Torsplan med sitt stora utbud av matbutiker, systembolag, restauranger och gym. Från Hagastaden går även flygbussar mot Arlanda. 

Med närhet till grönska och vatten har du Hagaparken, Vasaparken, Observatorielunden och Karlbergs slottspark och bad på bekvämt gångavstånd. 

Här bor du i en välskött och stabil förening med låg skuldsättning i vacker fastighet från 1919. I trapphuset finns vädringsbalkonger som får utnyttjas av föreningens medlemmar och på bakgården finns utemöbler och grillmöjligheter att nyttja för sociala sammanhang. Föreningen består av 175 lägenheter och har 5 uthyrda lokaler och 8 hyresrätter kvar vilket är en dold tillgång för föreningen.