BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Skuru

Solsundavägen 31

  • 5 rum och kök
  • 136 kvm
  • Såld
  • 5152
  • 276
  • 11503
Värdera din bostad

Beskrivning

I slutet av Solsundavägen, nere vid vattnet ligger detta parhus som sätter standarden för precis hur idylliskt ett boende i Nacka kan vara: 

Bostaden har 2 balkonger samt uteplatser varav en i fin trädgårdsmiljö, alla med sjöutsikt, ett spabadrum med jacuzzibad, gästtoalett i mellanplan samt tvättstuga, dusch och toalett i undervåningen, garage och ett rymligt förråd, egen båtplats ett stenkast från ytterdörren och eventuellt ett bad vid den lilla sandstranden. Vad mer kan man önska? 

Redan på väg ner för återvändsgatan fram till huset slås du av den fantastiska känslan som kommer följa med dig genom hela vistelsen!

Huset ligger nederst på gatan närmast vattnet där du möts av Skurusundets vackra miljö, vars vattenspegel skapar en harmonisk och lugnande effekt och där Waxholmsbåtarna sakta glider fram. Väl på plats välkomnas du av den omsorgsfullt planerade trädgården med mysig uteplats som ramas in av en vacker häck.

Väl inne i huset har du tre våningar till ditt förfogande! En övervåning med två stora sovrum, fransk balkong, klädkammare och spabadrum. Utsikten från det större sovrummets fönster, likt resten, måste upplevas på plats!
Entréplan är den mittersta våningen och utgör husets främsta sociala yta. Det är här du har ditt maskinellt fullt utrustade kök, matplats, vardagsrum med braskamin och en gästtoalett. Planlösningen lämnar inget att önska utan är ljus, öppen och rymlig. På det här våningsplanet har du en härlig balkong mot söder där du kan ta del av dagens många soltimmar!

En trappa ner finner du bostadens tredje sovrum, ytterligare en toalett, dusch och tvättstuga. Det bästa har jag sparat till sist; ett elegant, klassiskt salongsrum med fönster från gavel till långsida som ger en panoramavy över sundet! I dagsläget används detta som finrum med långbord för middagsbjudningar och finsittningar men kan enkelt byggas om för att förse bostaden med ytterligare ett eller två sovrum, exempel på detta i den alternativa planlösningen.

Utöver dina två balkonger och uteplatser delar du genom samfälligheten på en gräsyta om ca 1000kvm som ligger intill och sträcker sig runt bakom fastigheten. Här bjuder du med fördel in familj och vänner till picknick efter en tur med båten som du har en egen plats för precis bredvid huset!

Med andra ord ett boende att trivas i under många år framöver. Välkommen hem!