BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Jarlaberg

Diligensvägen 37, 3tr

  • 3 rum och kök
  • 81 kvm
  • Såld
  • 3780
  • 783
  • 3123
Värdera din bostad

Beskrivning

Mycket fin och unik 3a som ligger i ett trevligt och högt läge med smakfullt renoverat kök och badrum! Varmt välkommen till denna mycket välplanerade och fina 3a i Jarlaberg. Nu har du äntligen chansen att bo i en mycket fin bostad i bästa läge med direkt närhet till natur, vatten och kommunikationer in till City. Bostaden ligger i ett mycket barnvänligt område som är bilfritt och har många fina lekplatser och gångavstånd till skola/förskola. Mycket trevliga innegårdar med fruktträd, bärbuskar, grillplatser och utemöbler som boende i Jarlaberg har tillgång till. På enbart några minuter kan ni gå ner till Nacka strand där det finns trevliga restauranger och pendelbåten till City.

Bostaden präglas av en mycket bra planlösning med stora och öppna rum, väldisponerat kök och en stor balkong i härligt solläge. När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder generösa ytor för avhängning. Vidare in i bostaden kommer man till vardagsrummet. Vardagsrummet är luftigt och lättmöblerat och är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Här ryms enkelt större soffgrupp, tv-möbler och annat möblemang om så önskas. 

Bostadens kök är smakfullt renoverat med ljusa köksluckor. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys, spishäll, inbyggd ugn och mikro samt diskmaskin. Stor matplats till hela familjen intill det trevliga burspråket.

Från köket når man den stora balkongen. Här får man enkelt plats med större sittgrupp och gröna växter.

Bostaden har även 2 rymliga sovrum där man får plats med större säng och bra förvaring.

Stort och fräscht badrum i tilltalande färger. Badrummet är utrustat med wc, badkar, handfat med förvaring, spegelskåp med förvaring samt tvättmaskin. 

Detta är en bostad som ni inte får missa, varmt välkommen på visning!

 

- Välplanerad och unik 3a med optimal planlösning.

- Bostaden ligger i ett högt läge med sjöglimt och utsikt över takåsarna. 

- Stor balkong i härligt solläge

- Fantastiskt ljusinsläpp

- Ligger belägen i direkt närhet till natur, vatten och kommunikationer in till City.

- Barnvänligt och bilfritt område med lekplatser och gåavstånd till skola.

- Mycket bra skick