BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Ralångsvägen 6, 2 tr

  • 3 rum och kök
  • 63 kvm
  • Såld
  • 3903
  • 265
  • 1873
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden
Trea med optimalt läge mitt i hjärtat av Årsta. Här erbjuds en retropärla i gott skick utan dess like. Lägenheten har ett gynnsamt läge i Årsta med bara några hundra meter till Årsta torg, en promenad bort ligger Årstaviken samt buss och tvärbana som tar dig både till Gullmarsplan och Årstaberg.

- Parkeringsplats finns tillgänglig
- Bevarat original
- Rymlig balkong om ca 12 kvm i söderläge
- Stambytt och helkaklat badrum
- Originalgolv
- Stabil förening
- Låg belåning per kvm
- Bredband ingår i avgiften
- Tvättstuga i källaren
- Källarförråd

Rumsbeskrivning
Entré/hall med goda avställningsytor och plats att hänga ytterkläder. I hallen finns dessutom originalgarderober med överskåp för ytterligare förvaring. Säkerhetsdörr är installerad. Lägenheten har ett renoverat och tidtypiskt retrokök med bevarat original. Gott om förvaring i bänk- och överskåp. Maskinellt utrustat med kyl/frys, diskmaskin, häll med tillhörande ugn och fläkt.  Rymligt och ljust vardagsrum som går enkelt att möblera efter drömmar och behov. Här finns parkettgolv i original och ljusa väggar. Från rummet finns utgång till lägenhetens rymliga och södervända balkong om ca 12 kvm. Lägenheten har två ordentliga sovrum med plats för dubbelsäng i båda. Badrummet som gjordes i samband med föreningens stambyte. Här finns wc, badkar, handfat med kommod.  Förberett för tvättmaskin.

Allmänt om Ralångsvägen
På Ralångsvägen bor du mitt i hjärtat av Årsta. Här erbjuds ett stort utbud av restauranger, service och kommunikationer. Från lägenheten nås Årstaviken med några minuters promenad. Här finns härliga promenad- och joggingtråk och badbryggor. Du kan dessutom cykla till Södermalm på ca 10-15 minuter. Ett optimalt läge med småstadskänsla och med närhet till Stockholm city.