BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Ektorp

Ektorpsvägen 1

  • 1 rum och kök
  • 28 kvm
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna nyproducerade 1:a belägen i Ektorp med närhet till allt!

Nu finns möjlighet att förvärva denna fina, yteffektiva och trevliga 1:a i populära Ektorp intill Ektorp centrum. Här erbjuds stor balkong, helkaklat badrum och stort fönsterparti som släpper in rikligt med ljus. Du bor med närhet till allt såsom natur, shopping och utmärkta kommunaktioner som tar dig till stadens puls på endast 20 minuter.

Köket är snyggt och modernt med luckor i ek, fina beslag i svart och silver, stänkskydd i vitt kakel och bänkskiva i snygg ljus laminat. Bra förvaring i skåp och lådor med snygga infällda spotlights. Köksdelen är utrustad med spishäll, inbyggnadsugn och integrerad fläkt och kyl/frys. I rummet finns en trevlig matplats för 2-4 personer. Här ryms enkelt soffa, tv-möbel och säng med sängbord. Mycket bra platsbyggd förvaring längs hel vägg för att maximera ytan i bostaden. Härligt ljusinsläpp i rummet där du också njuter av balkongen som ligger med trevligt sydvästläge, här njuter du av solen från lunch till sen kvällen. Snyggt helkaklat badrum med kakel i vitt och klinker i grått. Här finns handfat med kommod i svart, toalett, golvvärme, handdukstork, dusch med duschvägg i glas samt kombinerad tvätt och tork med praktiskt arbetsbänk. Till lägenheten hör även ett förråd som är beläget på samma våningsplan.

- Ljus, modern och yteffektiv 1:a
- Väldisponerad bostad
- Stor balkong
- Fantastiska bussförbindelser
- Rogivande natur i närområdet med parker, skog, promenadstråk, badsjöar m.m.
- Externt förråd

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 1 rum och kök . Våningsplan 4 tr, hiss finns. Lägenhetsnummer 61007. Föreningen Brf Oakhouse.

Ekonomi, månadsavgift

Månadsavgift 1 843 kr (Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband ingår). Andel i föreningen är 0.9339 %.

Driftskostnad

Totalt 0 kr/mån (0 kr/år). Antal personer: 1. Driftkostnaderna är uppskattade.

Överlåtelseavgift

Betalas av köparen.

Byggnadsår
2018

Uppvärmning
Fjärrvärme

Ventilation
Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

Allmänt om föreningen
Föreningens Oakhouse förvärvade fastigheten Sicklaön 202:9 år 2016 och är en äkta bostadsrättsförening. Brf Oakhouse består idag av 67 lägenheter med bostadsrätt, 1 kommersiell lokal med hyresrätt samt 1 garage med 29 platser samt 2 platser i markplan. Total boarea är 2 999 kvm och den kommersiella lokalen är 62 kvm.

Fastigheten/marken
Föreningen äger även marken.

Kommande avgiftsförändringar
Inga planerade avgiftshöjningar under 2023 - uppgifter hämtade från föreningen 2023-04-05.

Kommande renoveringar
Inga planerade renoveringar i närtid - uppgifter hämtade från föreningen 2023-04-05.

Gemensamma utrymmen
Lummig innergård, cykelrum och barnvagns- och rullstolsrum. Till varje lägenhet hör ett förråd.

Garage & Parkering
Föreningen har 29 garageplatser under fastigheten som hyrs ut till medlemmarna. För närvarande finns det lediga platser för en kostnad av 1 375 kr/månad. Det finns dessutom 2 markparkeringsplatser, där bilpoolsbilen står parkerad.

Bilpool – Ett miljövänligt resande
För dig som bara behöver bil ibland står föreningens bilpool till tjänst – det nya smarta sättet att få tillgång till bil. Boende i föreningen kan nyttja två bilar för kortare eller längre bilresor, ett miljövänligt resande och enkel tillgång till bil när du behöver.

TV- och internetanslutning
Fastigheten är ansluten till fibernät med distribution inom huset till uttag i varje lägenhet. Ownit bredband och kabel-TV (basutbud) ingår i avgiften.

Övrigt
Du behöver inget eget elavtal. Varje lägenhet har en mätpunkt som mäter varje lägenhets faktiska förbrukning. Kostnaden för förbrukad el läggs sedan på månadsavin.

Områdesbeskrivning

Ektorp är ett trevligt område och har ett centralt läge i Nacka med närhet till stad, natur och vatten. Fina strövområden och närheten till Skurusundet och dess båtliv. 

Till Nyckelviken som är en av Nackas flera naturreservat är det bara en promenad, det är ett populärt naturområde vid vattnet med flera motionsslingor och utegym. En välbesökt lantgård med djur och trevliga rast/grillplatser som är mycket uppskattad av barnfamiljer. Mycket bra kommunikationer med ett stort antal bussar som går dygnet runt, ca 20 minuter in till slussen. 

 

Stort urval utav skolor i området ex. är Lilla Nacka, Ektorps skola och Skuru skola som har klasser upp till nionde klass.

 

Ektorps centrum, här finns det bl.a. matbutiker, restauranger, bageri Gateau och två stycken gym, AIM Studio och Nordic Wellness. I Ektorp ligger även Nacka Sjukhus som är ett modernt sjukhus med närakut. 

 

Två stycken stora köpcentrum finns på bekvämt avstånd. Nacka Forum är fullt av butiker och restauranger. Här arbetas det även för fullt med tunnelbanan som blir en förlängning av blå linjen som går till Kungsträdgården.  Sickla köpkvarter med butiksgallerior och även Diselverkstan som är kulturens mötesplats, med SF biograf, bibliotek, teater och konsthall, restauranger och café.