BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Centrala Sundbyberg

Bergsgatan 16A

  • 1 rum och kök
  • 48 kvm
  • Såld
  • 3682
  • 224
  • 3891
Värdera din bostad

Beskrivning

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för visning! 

Välplanerad lägenhet på attraktiv adress. Genomgående social lägenhet med stora sällskapsytor och ett rymligt kök med avskiljande bardisk. Sovalkov med förvaring i direkt anslutning och plats för dubbelsäng. Badrum med dusch, handfat och toalett.
Vardagsrummet är stort och öppet med plats för soffgrupp och egen läshörna eller matplats. I anslutning med en praktisk bardisk ligger lägenhetens kök. Köket har ett härligt ljusinsläpp och är synnerligen välplanerat. Mycket generös förvaring och väl tilltagna arbetsytor gör detta till ett mycket inbjudande kök. Utrustat med allt du behöver så som fullstor diskmaskin, kyl&frys samt spis med ugn och fläkt. 

Brf Hejaren 1 är en välskött förening med 28 lägenheter. Populär och välplanerad förening som disponerar över en fastighet i gott skick! Föreningen förfogar över tvättstuga samt cykelförråd.

- Högt upp i huset
- Välskött förening
- Några minuter till tunnelbanan
- Högt i tak
- Rymligt förråd
- Populär adress med charmig omgivning
- Utmärkta kommunikationer och närhet till city
- Närhet till Lötsjön och dess fina naturområde
- Sturegatan utanför porten med all tänkbar service, restauranger, kommunikationer m.m.

Här bor ni centralt med närhet till både stadens kärna och sköna grönområden. Utanför fastigheten når ni enkelt  Sturegatan, Sundbyberg C och nybyggda Signalfabriken med dess affärer, restauranger och uteliv. Solid äkta brf med välskött fastighet och tillhörande garagemöjligheter. Mycket goda kommunikationer i form av tunnelbana, pendeltåg, bussar och tvärbana. Här bor du omgiven av småstadspuls och grönska, samtidigt som du har Stockholm city bara några minuter bort!