BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Järla Sjö

Turbinvägen 8A

  • 1.5 rum och kök
  • 46 kvm
  • Såld
  • 3755
  • 1185
  • 2214
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna fina 1,5:a i populära Järla Sjö. Här bor du med hög industriell standard, modernt kök, öppen planlösning och ca 3 meter i takhöjd!

Lägenheten är ljus med plats för soffgrupp och tv-möbel.Den magiska takhöjden skapar härlig känsla av rymd. Vackra industrifönster med häftig karaktär. Social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med plats för stort matbord om 4 personer. Köket är modernt med grå luckor, knoppar i silver, stänkskydd i vacker sten och bänkskiva i grått. Vitvaror så som integrerad diskmaskin, fläkt, varmluftsugn, induktionshäll och kyl/frys i vitt. Bra arbetsytor och förvaring i skåp. Badrummet har klinker i grått och kakel i vitt. Här finns dusch med duschvägg, handfat med kommod, toalett, spegelskåp, golvvärme, kombinerad tvätt & tork med arbetsbänk och överskåp i vitt. Lägenheten har en smart sovalkov som enkelt kan avskärmas med snygg industrivägg för att skapa ett riktigt avskiljt sovrum. Hallen är rymlig med plats för arbetsplats. Här finns även en stor garderob med skjutdörrar samt platsbyggda garderober. Snyggt ljust laminatgolv och vit målade väggar. Till lägenheten hör även ett förråd. 

Lägenheten ligger i lugna och fina Järla Sjö med badrocksavstånd till badplats och båtklubb. Vackra promenadstråk och joggingspår i omkringliggande natur. Nära Nacka naturreservat, friluftsområdet Hellasgården. Nära till butiker och torg. Nacka forum och Sickla köpkvarter ligger med gångavstånd på cirka 10 minuter. Bra kommunikationer via buss till slussen på 10-15 minuter. Även tunnelbanans blå linje kommer och räknas va klar 2030.