BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Järla Sjö

Turbinvägen 8A

  • 4 rum och kök
  • 102 kvm
  • Såld
  • 7472
  • 38
  • 7585
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna fina etagelägenhet belägen i en turbinhall från 1911 som 2017 gjordes om till bostäder. Här bor du med hög industriell standard, sjöglimt, modernt kök, öppen planlösning och 4,5 meter i takhöjd!

Lägenheten har ett ljust och stort vardagsrum med plats för soffgrupp och tv-möbel. Vackra industrifönster från golv till tak med sjöglimt över Järlasjön. Social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med plats för stort matbord om 6-8 personer. Köket är modernt med grå luckor, knoppar i silver, stänkskydd i vacker sten och bänkskiva i grått. Vitvaror så som integrerad diskmaskin, fläkt, varmluftsugn, inbyggd, induktionshäll och hel kyl & frys i rostfritt. Bra arbetsytor och förvaring i skåp. Badrummet på entréplan är stort med högt i tak och klinker i grått och kakel i vitt. Här finns snyggt stilrent badkar, handfat, toalett, spegelskåp, tvätt och tork med arbetsbänk och överskåp i vitt. En trappa ner finner vi lägenhetens tre sovrum. Master bedroom rymmer stor säng och sängbord. Här finns bra förvaring i flera garderober. Intill ligger två mindre sovrum som rymmer säng och skrivbord. På nedre plan finns ytterligare ett badrum. Badrummet är kaklat i vitt med klinker i grått. Här finns dusch med glasvägg, toalett, handfat, skåp och spegel. I den nedre hallen finns även en stor inredd klädkammare samt stor platsbyggd garderob med skjutdörrar. Här ryms även en arbetshörna och plats för lek. Hallen på övre plan är rymlig och även här finns en garderobsvägg med skjutdörrar. Lägenheten har genomgående modern och industriell känsla som avspeglar sig i alla rum. 

Föreningen har faciliteter såsom eget gym, bastu, garage och alla lägenheter har externa förråd. 

Lägenheten ligger i lugna och fina Järla Sjö med badrocksavstånd till badplats och båtklubb. Vackra promenadstråk och joggingspår i omkringliggande natur. Nära Nacka naturreservat, friluftsområdet Hellasgården. Nära till butiker och torg. Nacka forum och Sickla köpkvarter ligger med gångavstånd på cirka 10 minuter. Bra kommunikationer via buss till slussen på 10-15 minuter. Även tunnelbanans blå linje kommer och räknas vara klar 2030.