BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gubbängen

Cirkelvägen 12

  • 3 rum och kök
  • 63 kvm
  • Såld
  • 4266
  • 792
  • 4681
Värdera din bostad

Beskrivning

Ett boende helt utan frågetecken, tycker jag. Smidigt, ljust och varmt välkomnade alla dagar. Det finns liksom inget som tar emot. Sällan har 63 kvadrat varit så klokt planerade. Och att dessutom bo så här centralt innebär att du har det mesta du behöver på nära håll. Du behöver inte planera dagen, utan kan leva lite spontant. Mataffären, centrum, vårdcentral, apotek och tunnelbana har du precis runt knuten.

En entré som verkligen säger välkommen, precis så känns det här. I hallen ligger ekparkett,  vilket binder samman det hela på ett mycket smakfullt vis och skapar harmoni för ögat. Dessutom är det superenkelt att hålla det rent och prydligt.

Ett kök som du blir glad av direkt - Kan du ens tänka dig något mer mysigt än detta? Härlig feeling i köket med gott om arbetsyta och många skåp. Ett väldigt trivsamt kök med allt du behöver på armlängds avstånd, och stort nog för två att dela på hushållsbestyren. Samtidigt nära att slå sig ner vid bordet och bara låta sig servas.

I vardagsrumsdelen är det kanske inte så mycket att diskutera exakt var soffan ska stå. Men du skulle ju kunna välja bort soffan helt och ställa dit två grymma fåtöljer i stället, frågan är bara vad ni kommer enas om. Och det vackra ekgolvet breder ut sig över nästan hela lägenheten, enhetligt är alltid bäst. Lägenhetens givna plats är i den ljumma sommarsolen på balkongen. Mitt i lägenheten, mitt i ljusflödet från söder, vilket är bra för den allmänna rymdkänslan.

I det stora sovrummet infinner sig lugnet och de ljusa färgerna ger rummet sitt mjuka intryck. En nätt och snygg arbetsplats har också fått plats här, perfekt nu i coronatider. Går du på visningen, passa på att provsitt vid skrivbordet och känn inspirationen komma!

Barnrummet kanske blir kombinerat gästrum och arbetsrum eller rum för fria aktiviteter, när alla måsten stökats över. Men den som är liten och leksugen har alla möjligheter, båda sovrummen är stora nog för både kullerbyttor och pysselplats.

I badrummet är det inte mycket att tillägga, bilderna säger det mesta. Det är elegant och välbalanserat, men det som framförallt slår en när man stiger in är det härliga ljuset från fönstret. Dagsljus är en ovärderlig tillgång vid allehanda piff, det vet alla som någon gång har sminkat sig.

I Gubbängen finns Majroskogen precis runt knuten. Det tar några minuter att gå till tunnelbanan. I centrum finns nu idag Morelli som gör Italiensk glass, gelato. Det går även att få sig en Pizzaslice och italienska delikatesser. Ett par kilometer bort finns Bageriet bak, i samma riktning även hökarängsbadet och alla badplatser som finns i sköndal. Med 2 stationer på tunnelbanan så är du i Farsta där ett stort köpcentrum finns. Det tar ca 19 minuter att ta sig in till T-centralen.

Här kan ni bo kvar även om tvåsamheten resulterar tillökning - Välkommen på visning!