BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmen

Liljeholmsgränd 4, 6tr

  • 4 rum och kök
  • 85.5 kvm
  • Såld
  • 9579
  • 3332
  • 4291
Värdera din bostad

Beskrivning

Lägenheten erbjuder ett ljust vardagsrum med vitlaserad ekparkett samt ovanligt stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus och en fantastiskt balkong som går längs med hela lägenheten med en magiskt utsikt över trädtoppar och trekanten, helt utan insyn med en underbar kvällssol. 

Inne i lägenheten finner ni en delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som gör att ytorna passar utmärkt för sociala sammanhang och middagsbjudningar. Ett stilrent ljust kök med påkostat bänkskiva i granit och siemens utrustning som erbjuder gott om förvaring samt mycket bra arbetsytor. Naturlig matplats invid med plats för soffgrupp och tv-möbel i anslutning. Härifrån nås lägenhetens fantastiska balkong med magisk utsikt. Tack vare att balkongen ligger i ett högt läge är det sol från morgon till kväll. Njut av den fantastiska solnedgången med fri utsikt över trekanten.

Master bedroom är spatiöst med plats för dubbelsäng och byrårer eller läshörna,dessutom hel garderobsvägg med förvaringsmöjligheter. Utsikt mot föreningens gård i söderläge.

Sovrum 2 är ett perfekt barnum med plats för stor säng, skrivbord och garderob. Utsikt mot treaknten i sydvästläge utan insyn. Access direkt till badrum härifrån.

Sovrum 3 är ett perfekt arbetsrum eller gästrum. Vill man kan man även ta bort väggen och förlänga vardagsrummet. Utgång till balkong med fantastisk utsikt mot trekanten i sydväst.

Hallen är välkomnande och rymlig med bra förvaring. I anslutning till hallen ligger badrummet som är mycket smakfullt och modernt inrett. Utrustningen består av en WC-stol, kommod med matchande spegel, handdukstork, dusch med glasvägg, golvvärme samt en mycket praktisk tvättavdelning med torktumlare och tvättmaskin samt förvaring ovan. Access till ett av sovrummen från tvättsektionen.

Ni får inte missa poolen på gården med bästa solläge som erbjuder vackra solnedgångar. En av de bästa sakerna med denna bostad är att den är belägen i dynamiska Liljeholmen med Stockholms kanske bästa kommunikationer. Det finns både T-bana, tvärbana, bussar och närhet till Årstabergs pendelstation. Tunnelbanan ligger ca 70 meter från fastigheten och tar er in till City på 10 minuter.

Varmt välkomna på visning!