BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Årstavägen 65, 4 tr

  • 2 rum och kök
  • 48.5 kvm
  • Såld
  • 4461
  • 544
  • 3061
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden - unik i sin helhet!
Här bor du i en tvåa med påkostade materialval, väl tilltagna ytor och mildvid utsikt över Stockholm. En lägenhet för dig som söker det extra så som rogivande miljö, insynsskydd, exklusiva materialval och detaljer för den kräsne. En suveränt disponerad bostad med optimal planlösning, praktiska förvaringslösningar och förening med låg belåning.

- Gavellägenhet
- Balkong i söderläge
- Milsvid utsikt
- Högst upp i huset
- Insynsskyddad
- Unik bostad
- Klockrent mitt i hjärtat av Årsta
- Välskött förening med parkeringsplatser
- Stora fönsterpartier och vackra ljusinflöden
- Nära naturen och promenad/joggingstråk längs vattnet

Rumsbeskrivning
Välkomnande och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. Gott om plats för hängning i direkt anslutning till entrén. I hallen erbjuds även garderober. När du går in i vardagsrummet möts du av generösa ytor, vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier, enstavsparkett och målade väggar. Vardagsrummet kan enkelt möbleras helt fritt utifrån drömmar och behov. Från rummet nås lägenhetens södervänd balkong belägen med milsvid utsikt över Stockholm. Påkostat och modernt kök med ljusa luckor och slitstark vacker bänkskiva i granit. Här finns gott om plats för förvaring och arbetsytor. Maskinellt utrustat med integrerad kyl/frys, häll med tillhörande ugn och fläkt samt diskmaskin. Här erbjuds ljusa väggar och slitstarkt och påkostat skiffergolv. Lägenheten erbjuder ett rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och övrig möblering så som sängbord. I sovrummet finns dessutom originalgarderob med överskåp. Stambytt och helkaklat badrum med klinkergolv. Badrummet är utrustat med dusch, handfat, wc och förvaring.

Balkong i söder - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Till lägenheten hör en rymlig balkong i klockrent söderläge. Här kan du avnjuta solen från lunchtid till sen kväll. Balkongen är belägen med unik och milsvid utsikt över Stockholm.

Allmänt om Årstavägen
På Årstavägen bor du mitt i hjärtat av Årsta. Här erbjuds ett stort utbud av restauranger, service och kommunikationer. Från lägenheten nås Årstaviken med några minuters promenad. Här finns härliga promenad- och joggingtråk och badbryggor. Du kan dessutom cykla till Södermalm på ca 10-15 minuter. Ett optimalt läge med småstadskänsla och med närhet till Stockholm city.