BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Västra Orminge - Saltsjö-Boo

Utövägen 12, 2/2 tr

  • 5 rum och kök
  • 93 kvm
  • Såld
  • 4008
  • 690
  • 2289
Värdera din bostad

Beskrivning

Hemtrevlig och toppfin bostad med plats för hela familjen! Denna storlek och planering är optimal för en stor familj eller paret som sålt sin villa, fyra sovrum, två bra toaletter med dusch och badkar samt en balkong och två fransk balkonger. Inga bärande väggar bara tre bärande pelare i mitten av bostaden.

Bostaden är genomtänkt med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, gott om förvaringsutrymmen med stor garderob.

De tre mindre sovrummen är välplanerade för säng, garderob och skrivbord. Alla sovrum har ett härligt ljusinsläpp, ett av sovrummen har fransk balkong. Det större sovrummet är väl tilltaget och har plats för dubbelsäng, klädförvaring/klk och skrivbordshörna. Det finns två toaletter för att slippa trängseln på morgonen samt dusch i båda. Det ena badrummet är planerat med kommod, WC-stol och dusch och det andra har ett badkar. Vardagsrum med plats för soffa, soffbord, tv-möbler och ligger i öppen planlösning mot köket som är ljust och modernt med gott om förvaring och stora arbetsytor samt är fullt utrustat maskinellt med spis med glaskeramikhäll och varmluftsugn (Bosch) , kyl, frys och vinkyl i rostfritt utförande från Liebherr, köksfläkt och en diskmaskin (Miele)

I dessa hus finns även de externa förråden på samma våningsplan som lägenheten är belägen inne i trapphusen. Förrådet är ca 4 kvm stort. 

- 4 sovrum
- 2 badrum
- Bara att flytta in
- Fullt utrustad maskinellt
- Förråd i anslutning via trapphuset, samma våningsplan
- Gångavstånd till Orminge Centrum
- Skolor och förskolor ett stenkast bort
- Badsjöar och natur inom promenadavstånd
- Buss till slussen på 15-20 min