BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Östermalm

Melodislingan 40

  • 2 rum och kök
  • 44 kvm
  • Såld
  • 3666
  • 689
  • 6321
Värdera din bostad

Beskrivning

Modern och stilren design med toppläge och balkong! En våning för dig som söker det optimalt planerade och stilsäkra hemmet. Den öppna planlösningen förhöjs av stora fönster som införlivar känslan av härlig rymd! Bemannad 600 kvm lyxig lounge, gym, chillout-avdelning, bibliotek och flera kontor är några av förmånerna du får ta del av i Brf Svea Serenad. I loungen finns även tre övernattningsrum, modernt utrustade med dubbelsäng, bäddsoffa och eget badrum.
Lägenheten har ett drömläge på Östermalm i ett område med nytänkande arkitektur men som bevarat sin charmiga karaktär. Enkel access till E4:an för den bilburne, samt goda kommunikationsmöjligheter via bussar och T-bana med Stadion som närmaste station. Här ges du möjligheten att bo i modernt toppskick beläget i lugnt område samtidigt som närheten till Stureplan, vatten och natur står för dörren!

Välkomnande entré med säkerhetsdörr och god plats för avhängning av ytterkläder. Hallen leder in till köket som är av hög modern standard. Köket levereras av SieMatic och är välutrustat med vitvaror från Miele, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikrovågsugn, fläkt från Pandora. Integrerade kyl/frys och diskmaskin. God och lämplig plats där 4-6 personer bjuds till bordet. Planlösningen mot vardagsrummet är öppen. Disponeringen av rummen uppmanar till en sammanhängande social yta, så som middagsbjudningar och festliga tillställningar.

Öppna och mycket funktionella ytor i samspel med stora fönsterpartier skapar härligt ljusinsläpp som genomsyrar hela lägenheten. Från vardagsrummet kliver man ut på den stora balkongen, där har du möjlighet att avnjuta goda frukostar så väl som middagar. Hög modern standard i badrum, helkaklade väggar och golv. Badrummet är utrustat med dusch, duschvägg i glas, wc, tvättställ med underliggande kommod, badrumsspegel och handdukstork samt tvättmaskin. Ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och nattduksbord. Detta är en pärla som måste upplevas, välkommen på visning!

- Terass
- Tillgång till 600 kvm lyxig lounge bemannat med "concierge", gym och festlokal
- Toppfint drömboende
- Tre övernattningslägenheter som finns att hyra
- Nybyggd fastighet anno 2020
- Optimal planlösning
- Bra förvaringsmöjligheter
- Gott om naturliga ljusinsläpp
- Stora fönsterpartier
- Ett stenkast till tunnelbana och naturområde som Lill-Jansskogen och Tessinparken.
- Promenadavstånd till shopping och affärer i Fältöversten.

Välkommen på visning!