BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solna / Råsunda

Ekensbergsvägen 85

  • 3 rum och kök
  • 75 kvm
  • Såld
  • 3762
  • 303
  • 5156
Värdera din bostad

Beskrivning

I populära Råsunda hittar du denna charmiga gavellägenhet med charmig balkong. Modernt renoverat kök med diskmaskin och stambytt helkaklat badrum med tvättmaskin. Genomgående stavparkett och nymålade ytskikt med generösa förvaringsmöjligheter. Perfekt planlösning med ett svårslaget ljusinsläpp är några ytterligare faktorer som gör detta till ett boende utöver det vanliga. Närhet till T-bana, bussar, trevliga grönområden, Filmstaden, Friends Arena, Mall of Scandinavia, affärer och Solna C.

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Området runtomkring beskrivs ofta som ett trevligt och lugnt område med närhet till natur och god service. I direkt närhet finns butiker, restauranger och caféer, här råder en behaglig småstadspuls. På gångavstånd ligger Mall of Scandinavia samt Solna Centrum som har ett brett utbud av butiker som inbjuder till shopping. Solna har två sjöar, Råstasjön och Lötsjön som är populära för picknick och rekreation. I Ursvik finns utmärkta motionsspår i skogen.

Kommunikationerna är mycket bra och med tunnelbanan från Solna Centrum når man T-Centralen på bara tio minuter. Med pendeltåget från Solna Station tar det 8 minuter till T-Centralen. Buss 515 passerar runt hörnet och tar dig till Odenplan på 25 minuter. Tvärbanan ligger även den inom promenadavstånd och tar dig via Sundbyberg genom Bromma och vidare mot Essingeöarna, Gröndal, Liljeholmen och slutligen hela vägen till Sickla.

Mall of Scandinavia ligger i direkt närhet med ett stort utbud av nöjen och shopping bland annat SF bio (Nordens mest moderna biograf med IMAX) och Sveriges största  O’learys med bowling/biljard/simulatorer samt massvis med restauranger. För mer information gå in på mallofscandinavia.se/utbud/.

- Ljus gavelläge skänker lägenheten ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier
- Fräscht och välutrustat kök
- Stambytt och helkaklat badrum i ljusa färger med praktisk duschvägg och tvättmaskin
- Inflyttningsklart där både ytskikt, badrum och kök är i ett mycket gott skick!
- Gott om förvaringsutrymmen i inbyggda garderober i hall samt  båda sovrum
- Balkong med härligt solläge
- Stabil förening med ett fantastiskt läge nära både grönområden och tvärbana, pendeltåg samt T-bana.