BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Johannesdal - Skärholmen

Peterséns väg 38

  • 6 rum och kök
  • 154 kvm
  • Såld
  • 7597
  • 317
  • 6643
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till detta hus på ca 218 kvm med friköpt tomt på lekvänliga 833 kvm. I idylliska Johannesdal vid Mälaren finns detta gedigna hus med en mängd möjligheter för den som vill renovera och bestämma exakt hur just du vill ha! Inte köpa någon annas renovering. Här har du en charmig tomt med lekytor för barnen, uteplats i bästa sydvästläge, sjöglimt, odlingsmöjligheter, närhet till lekplatser, skog, förskolor och skolor, mataffär och kommunikationer - här har du alla rätt vad gäller idyllsikt och barnvänligt läge!

Oslipad diamant, blivande drömboende, sätta sin egen prägel, ett hus för den händige, möjligheternas hus, kärleksfullt omhändertagande, återskapa fornstora dagar, ett hus i behov av en hjälpande hand - eller vad du nu väljer att kalla det.

DETTA HUS HAR RENOVERINGSBEHOV. 

Huset är gediget med en stabil konstruktion och stora möjligheter som sagt för en ny ägare. Ett hus med stora möjligheter för en barnfamilj att disponera till ett optimalt boende för just sina behov. 

Läget i villaidyllen Johannesdal är mycket bra med en promenad på ca 15 minuter till t-bana, mataffär, lekplatser, förskolor och barnvänliga omgivningar finns i direkt närhet. Harmoni för hela familjen helt enkelt.

En planlösning med många olika alternativ, bara låta fantasin flöda. Möjligheterna är verkligen goda att skapa ett drömhem. 

- idylliska Johannesdal
- sjöglimt
- charmig grönskande villaträdgård
- barnvänliga omgivningar
- renoveringsbehov