BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Järla Sjö

Fingerörtsvägen 1

  • 4.5 rum och kök
  • 111 kvm
  • Såld
  • 4038
  • 889
  • 2617
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna magiska 4,5:a om 111 kvm i härliga Järla Sjö med balkong i söderläge, högst upp i huset och sjöglimt över järlasjön!

Här bor du i en bra förening i det lugna och trivsamma området Järla Sjö. Möblerbar balkong med sjöglimt, dubbla badrum och härlig takhöjd. 

Du välkomnas in i en trevlig hall med plats för avhängning. Intill finns ett av lägenhetens master bedroom som rymmer stor säng och bra förvaring i stor klädkammare. Sovrummet har två fina tak fönster och från detta sovrum njuter du av sjöglimten över Järlajsön och området. Från hallen når man även lägenhetens två badrum. Båda badrummen är helkaklade i neutrala färger. I det ena finns dusch med duschvägg, handfat, toalett och handdukstork. I det andra badrummet finns badkar, toalett, handfat, handdukstork och tvättmaskin och torktumlare med praktiskt arbetsbänk samt överskåp i vitt. Vidare in i bostaden öppnar vardagsrummet upp sig och bjuder in till sociala middagar och kvällar i tv-soffan för hela familjen. Här ryms stor soffgrupp och matbord för 6-8 personer.Trevliga fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljus i hela rummet. Från vardagsrummet tar man sig ut på balkongen som ligger i härligt söderläge. Här njuter du av solen från tidig morgon till sen kväll. Köket ligger med öppen planlösning mot vardagsrummet och har luckor i ek, bänkskiva i mörk laminat och stänkskydd i vitt kakel. Här finns hel kyl och frys i rostfritt, diskmaskin i rostfritt, ugn och fläkt i rostfritt. Bra förvaring i lådor och skåp. Intill kök och vardagsrum ligger lägenhetens resterande tre sovrum som alla rymmer säng, skrivbord och förvaring utan problem. Bostaden ligger högst upp i huset vilket ger en häftig karaktär med fina takkupor. Fina parkettgolv i hela lägenheten och fönsterbänkar i sten.

Mycket bra kommunikationer med ett par minuters promenad till tåg och buss. Till och från området tar man sig snabbt och enkelt med buss till Slussen eller med Saltsjöbanan utåt Saltsjö-Boo och Värmdö. Till Slussen tar bussen endast ca 11 minuter. Tvärbanan går från närliggande Sickla, vilket ger en tvärkommunikation till Gullmarsplan samt Hammarby Sjöstad. Tunnelbana planeras till området år 2030. Bra cykelväg hela vägen till Slussen (8 km). 

Välkommen på visning!