BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Alphyddan

Alphyddevägen 25

  • 2 rum och kök
  • 51 kvm
  • 3.175.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Renoverat kök och ytskikt 2015 - Gott om förvaringslösningar - Fräscht kök med öppning till vardagsrum - Trevligt burspråk - Utmärkt förening

Nu är du varmt välkommen till en utmärkt tvårumslägenhet med alla rätt i populära Alphyddan!

Den här exemplariska lägenheten om 51kvm är fördelad på; Ljus hall, tilltaget sovrum, öppet vardagsrum med burspråk, renoverat kök med bardisk samt ett stambytt, helkaklat badrum med tvättmaskin.

Den rymliga hallen som fick nytt parkettgolv 2015 är ljus och har lättillgänglig avhängning av ytterkläder samt ingång till klädkammaren. Köket har gott om svängrum och arbetsytor, fullt utrustat med lådor och skåp för det stora hushållet, spishäll, inbyggd ugn & mikro, kyl & frys samt diskmaskin. Från köket vätter en bardisk ut mot vardagsrum som öppnar upp och sammankopplar lägenhetens sociala ytor! Väl inne i vardagsrummet ryms med enkelhet en stor soffgrupp, TV-möbel och mysig arbetsplats vid bostadens charmiga burspråk. Sovrummet är tilltaget och har en smakfullt platsbyggd förvaringsvägg som minimerar behovet av stående förvaringsmöbler. Slutligen har du här även ett helkaklat badrum där stammarna är bytta och klara!

Mycket populärt område, fantastiskt skick, genomtänkt planlösning samt en gammal och trygg förening med endast 1 734kr/kvm i skuld!

Välkommen på visning!