BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Örby

Stigtomtavägen 49

  • 7 rum och kök
  • 139 kvm
  • Såld
  • 5133
  • 907
  • 10736
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till ett mycket välplanerat och fint souterränghus med friköpt tomt, belägen centralt i vackra Örby. 2 våningar med rejäla utrymmen och gott om förvaringsmöjlighet. Friliggande garage och bra parkeringsmöjligheter. Entréplanet består av kök med halvöppen planlösning mot stort vardagsrum (kan delas av för den som önskar extra sovrum) med utgång till härligt solig uteplats, stor altan. Altanen är belägen i västerläge och här kan man njuta av solen under i stort sett hela dagen. Härlig utsikt och högt läge från vardagsrummet och altanen. Entréplanet inrymmer även 2 bra sovrum, stort badrum och en rymlig hall med bra avhägningsmöjligheter. Finns även en trevlig altan vid husets entré, perfekt ställe för frukosten på sommaren.

En trappa ned kommer man till souterrängvåningen. Mycket bra ytor där man har 2 stora sovrum, rejält allrum med utgång till tomten på baksidan, här finns också en trevlig altan som leder ut vidare till tomt och gräsmatta. Perfekt för lek och avkoppling. Åter in i huset har man tvättstuga/badrum med bastu och dusch, stort förrådsrum och separat WC. Planlösning som kan göras om efter önskemål. Kanske ett sovrum extra eller ett härligt hemma-SPA!

Belägen i lugna och barnvänliga Örby med ca 10 minuters promenadavstånd till Älvsjö Centrum med pendeltåg, affärer och flera bussar. Från huset är det endast ett stenkast till både Örby centrum och Örby skola (F-9). Även flera bra förskolor på kort promenadavstånd. Flera bussar (161, 163 och 165) passerar på Gamla Huddingevägen ca 100 meter från huset.

Välkommen på visning!