BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö

Solberga Hagväg 7

  • 3 rum och kök
  • 75 kvm
  • 3.350.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna fantastiska lägenhet i absoluta toppskick! Endast ett stenkast från Älvsjö Centrum finner ni denna underbara 3:a. Med toppfräscha ytskikt, stora rymliga ytor, trevligt ljusinsläpp och balkong är det svårt att önska sig något mer! 

Lägenheten är genomgående ljus och fräsch med en väl genomtänkt planlösning. Köket utgörs av vita luckor med en rostfri bänkskiva samt vitkakel. Det finns en hel kyl och frys samt gott om plats för ett matbord. Från det rymliga och ljusa vardagsrummet tar man sig ut till den fantastiskt trevliga balkongen med lugnt läge. Här kan man spendera många lata sommardagar i solen. Båda sovrummen ligger även dom med lugnt läge och är rymliga och ljusa. Det finns gott om förvaring med en stor klädkammare med ett optimerat hyllsystem. Alla ytskikt är välskötta och på golvet ligger det genomgående i hela lägenheten en tilltalande enstavs ekparkett. Badrummet är ljust och utrustat med badkar.

För den som föredrar en lugn tillvaro i hemmet trots de blygsamma avståndet till serviceutbud såväl som kommunikationer blir det inte bättre än såhär. Här bor ni i ett barnvänligt område nära lekplatser/parklek med knappt hundra meter till Älvsjö centrum med pendeltåg, bussar och fullt serviceutbud som mataffärer, gymanläggningar, bibliotek, bank, restauranger, konditori samt flertalet lokala affärer. Från pendeltågstationen tar ni er in till Stockholms Central på endast 10 minuter. Om man tröttnar på den centrala läget kan man för en stund njuta av lugnet i närliggande Älvsjö skogen, En mycket uppskattad oas för Älvsjöborna med både elljusspår, utegym, grillplatser och fotbollsplan som ni når genom en kort promenad från bostaden.