BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högdalen

Harpsundsvägen 153

  • 3 rum och kök
  • 76 kvm
  • Såld
  • 4697
  • 343
  • 2975
Värdera din bostad

Beskrivning

Total renoverad lägenhet som är härligt inställsam på många sätt. Svårt att veta vad som ska framhålla först: Köket, vardagrummet, sovrummet, badrummet, ljuset, golven eller den milda färgsättningen på väggarna?! Häng med in, lägenheten är helt i nyskick och behagligt tonsäker. Och du missar väl inte golvet? Den fina ekparketten som är genomgående i alla rum. Väl värt att älskas.

Du går in direkt från gården i markplan. Ljus i sikte direkt lite här- och därifrån. Du vill nog sprattla av dig skorna direkt för att se mer. Du kommer in mitt i lägenheten på tåligt klinkergolv. Är du den ordningsamme typen ställer du in skorna och hänger jackan i garderoben.
Köket är socialt både för kärnfamiljen själv, men i synnerhet i stora sällskap. Det är inga problem att vara både en och två kockar här. Och med ett sååå snyggt kök vill du säkert bjuda flott, vilket såklart går alldeles utmärkt. Och det är här man hänger antingen man hjälper till eller inte. Här har ni ett kök där riset aldrig klibbar på golvet, pastan aldrig kokar över och prinskorvarna aldrig skinnspricker. Nåja, hoppas kan man alltid! Fundera både länge och väl på vilket bord du ska välja, för här kan du välja både runt och fyrkantigt. Men prova dig fram, matbordet är ändå hemmets viktigaste möbel.
Vardagsrummet är precis sådär härligt luftigt att det kan ta hand om både tjocka släkten och halva vänskapskretsen utan att det blir trångt. Så fort ett rum inte längre är invant fyrkantigt, så blir man nyfiken och fantasin skenar i väg. Samtidigt finns det stora väggytor att möblera efter och hänga konsten på. Här kan du nog vända på steken bäst du vill, och så ofta du vill. Ställa soffan precis där du vill helt enkelt, här finns ytor att bre ut sig på så att säga. It’s up to you!
Det stora sovrummet rymmer dubbelsäng och har en skjutdörrsgarderob längs hela ena väggen. Ett härligt ljust och behagligt rum med gott om plats för många funktioner. Om du känner att du behöver och vill så går det finfint att ställa in en ytterligare byrå eller någon annan snygg förvaring för kläderna. Men annars är det ju skönt att hålla det luftigt som nu, eller hur?
Barnrummet ligger in till vänster från hallen. Och det är ett bra barnrum som är rustat för alla trotsåldrar du kan tänka dig, med hopp om att alla leksaker håller sig på rätt sida, och inte letar sig ut i resten av lägenheten.

Välkommen till den bästa starten på dagen! Ett rymligt badrum i stilrena fäger och materialval. Här ryms flera funktioner, både tvagning och piff. Pryttlar och pinaler stoppas med fördel i något av skåpen, så håller du städat och snyggt hur lätt som helst.

Lägenheten är renoverad och upplåts av föreningen. Det är en stor och stabil HSB-förening som skötts med kärlek och engagemang sedan 50-talet. I princip ingen trafik på gården, vilket gör att barnen kan springa, cykla, hjula och rulla skateboard desto snabbare. Lekkompisar lär inte saknas, och sommartid kommer det springas in och ut överallt.

Ett kalasbra hem för familjen att leva, leka och växa i. Välkomna på visning!