BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Mariefred

Stamvägen 6

  • 4 rum och kök
  • 76 kvm
  • Såld
  • 3765
  • 161
  • 11546
Värdera din bostad

Beskrivning

Unik möjlighet att förvärva ett idylliskt hus som ligger sagolikt vackert mellan skogar, sjöar och åkrar under en timmes bilresa från Stockholm. Här bor man med stor tomt i trivsamt hus i fantastisk natur- och kulturmiljö. Perfekt beläget med kort promenad till sjön som tillhör Marvikarna. Stor gräsmatta nedanför huset med fruktträd och flertalet uteplatser att kunna njuta av dygnets alla soltimmar på. Perfekt för den odlingsintresserade med möjlighet till odling. Charmigt och påkostat hus som används som permanentbostad med braskamin, tvättstuga, stort kök och vardagsrum samt 2-3 sovrum. Gästhus på 10 kvm för uthyrning eller vänner. Detta är ett mycket omtyckt område med god gemenskap och badplats. I närområdet finns sörmlandsleden med 100 mil av vandringsleder och skottvångs gruva. Mindre än en timmes resväg från Stockholm för den som behöver pendla. 

Tomten
Fantastisk tomt med olika utemiljöer som blir som extra rum sommartid, mycket tack vare den stora altanen där man kan njuta av solen hela dagen. Tomten sträcker sig en bit upp i skogen vilket gör att du verkligen lever med naturen och dess årstider. Gott om plats för större växthus eller lusthus för den som önskar på tomten. Gästhus på 10 kvm är praktiskt och bekvämt för gästerna som mer än gärna kommer på besök. 

Hall
Välkomnande hall med plats för ytterkläder och skor. 

Vardagsrum & Kök
Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum där braskaminen står i centrum och gör allt sådär extra mysigt. Det finns två utgångar både till grillen på altanen från köksdelen, samt ut till farstun i skuggan där man kan njuta av en kopp kaffe en varm sommardag. Gott om plats för stor matplats samt soffa om så önskas. Charmigt med dom karismatiska takbjälkarna. Köket är fullt utrustat med diskmaskin, ugn, spis, kyl och frys, diskho och gott om förvarning i över- och underskåp.

Tvättstuga
Mysig och praktisk tvättstuga med tvättpelare samt fönster framför tvätthon. 

Badrum
Snyggt och stilrent badrum som är helkaklat i neutrala toner. Handfat, toalett och större hörnbadkar. 

Gästrum/barnrum
Perfekt storlek på sovrum med gott om plats för större säng samt skrivbord. Fönster mot vackra skogssidan. 

Master Bedroom
Väl tilltaget och stort sovrum med möjlighet till dubbelsäng och förvaringsmöbel. Hörnläge med fönster i två väderstreck. 

Walt-in-closet/Barnrum
Perfekt barnrum i anslutning till stora sovrummet med bara en dörr emellan. 

Gästhus
Mysigt gästhus om 10 kvm med egen veranda.