BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen / S:t Eriksområdet

P O Hallmans gata 7, VÅN7

  • 3 rum och kök (möjlig 4a)
  • 88 kvm
  • Såld
  • 9511
  • 300
  • 6738
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till en ytterst välplanerad ljus och luftiga 3:a (möjlig 4a) med genomgående planlösning och hörnläge vilket ger fönster i tre väderstreck och sol stora delar av dagen. Stora spröjsade fönster som ger ett fantastiskt ljusflöde och rymliga rum gör detta till en trivsam lägenhet för hela familjen med stora social ytor och flexibel planlösning med flera disponeringsalternativ.

På barnvänlig gata i S:t Eriks-området vilket är ett unikt och prisbelönt område, bo i en oas där lugnet finns trots det centrala läget med vackra grönområden och parker som ger det lantliga inslaget av lugn mitt i city. Fastigheten är placerad alldeles invid Barnhusviken med en perfekt kombination av båtliv, parkområde och promenadstråk. Ett stenkast från porten finns goda kommunikationer, butiker, restauranger, lekplats, flertalet förskolor samt vackra grönområden.

Bo i ett inflyttningsklart hem där både kök och badrum renoverats de senaste åren med stilrena materialval och påkostade detaljer. Lägenheten är lättmöblerad och har en social och öppen planlösning som inbjuder till umgänge. Mellan kök och vardagsrum finns trevlig, sk. spansk balkong. Möjlighet för extra wc finns i en av bostadens större klädkammare, dit vatten och avlopp redan är framdraget. Denna bostad erbjuder väldigt gott om inbyggda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober med praktiska Elfa-system och skjutdörrar. Bra dimensionerad hall med goda avhängningsmöjligheter och som utan problem rymmer en större barnvagn.

Ytskikten är genomgående i fint välbevarat skick med ljusa väggar och slipat och behandlat parkettgolv genom hela bostaden. Vardagsrummet har bra plats för både soffhörna, tv-möbel och bokhyllor. Det stora köket ligger avskilt och har ordentlig förvaring samt plats för ett rejält matbord för större sällskap. Här trivs hela familjen och socialiserar samtidigt som matlagningen pågår. Vidare får ni även ett stort och lyxigt badrum i ljusa färger, inrett med bubbelbadkar, förvaringsytor, samt både tvättmaskin och torktumlare för all bekvämlighet.

I parken utanför huset finns en liten pulkabacke under vinterhalvåret som skapar en trevlig lek- och mötesplats för barn och vuxna efter förskolan.  Här bor du bekvämt i stabil förening med många bekvämligheter för dess medlemmar att utnyttja. Bland annat finns ett stort garage, tvättmöjligheter för däck, bra grovsop/källsortering, rymligt cykelförråd, "bibliotek", två bra tvättstugor och uteplats med grill under sommarhalvåret. Till lägenheten hör ett stort källarförråd. Lägenheten nås via två olika gator. Primärt P O Hallmans gata, men via innergården, eller garaget, kommer man snabbt ner till Kungsholms Strand.

Här bor du i lugna och mycket trevliga kvarter endast ett stenkast från Fridhemsplan och livliga Sankt Eriksgatan, ett område som erbjuder allt du önskar i din närhet. Strandpromenaden längs Kungsholms Strand med vackra Karlbergskanalen och Barnhusviken går förbi alldeles nedanför fastigheten. Här finns även solbrygga ned mot kanalen.  Från lägenheten är det bara en kort promenad till populära Västermalmsgallerian som har ett bra utbud av både service, mat och shopping.

Lägenheten har ett fantastiskt läge ur kommunikationssynpunkt med bara några minuters promenad till gröna och blå tunnelbanelinjen och endast någon minuts promenad till busshållsplatser som trafikeras av stomlinjebussarna 1 och 4 samt ett flertal andra bussar. Bussarna 1, 56 och 40 har hållplats på Fleminggatan. Det tar 5 minuter att gå till Rådhuset (blå linjen) och Fridhemsplan (gröna linjen). Centralen och Arlanda express ligger inom 10 minuters promenad och till Hötorget och City tar det några minuter till.