BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Landfjärden

Lindvretsvägen 8

  • 3 rum och pentry
  • 22 kvm
  • Såld
  • 2718
  • 237
  • 6336
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till naturnära Lindvretsvägen 8 i trevliga Landfjärden. Här finner vi en stuga på 22+6 kvadratmeter. Välplanerad och lummig tomt om 2 743 kvm där oändligt med möjligheter ges för ditt framtida boende! Vid entrén till tomten är det stora plana gräsytor. På nedre delen av tomten finner vi ett äldre växthus och praktiskt förrådsutrymme. Vidare upp på tomten har vi berg där du når en härlig höjd.

Stugan har altan invid entrén. När du kommer in i stugan finns veranda med plats för matbord, två mindre sovrum, allrum med pentry och badrumsdel med dusch och förbränningstoalett. Stugan är i äldre skick.

Gillar du naturlivet och att bo nära havet men ändå ha närheten till arbetet in mot Stockholm är Landfjärden perfekt för dig. Med bil tar du dig till Globen på ca 30 minuter och Haninge på ca 15 minuter.

För aktuella riktlinjer gällande nybyggnation, se bifogad detaljplan från 1959. Ny detaljplan för området väntas presenteras efter 2022.

Information från kommunen:
"Det finns ett principbeslut som nämnden har fattat om att inga bygglov ges i Landfjärden. Om det kommer in ett bygglov så stämmer bygglov av om det finns skäl till att besluta om anstånd. Det innebär att kommunen har två år på sig att besluta sig i ärendet, tills en detaljplan tagits fram. Jag vill även förtydliga att i gällande detaljplan så får en byggnad vars användning påkallar anläggandet av avloppsledning ej uppföras. Det innebär att en byggnad med indraget vatten inte kan tillåtas."