BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Traneberg

Kebnekaisevägen 20

  • 2 rum och kök
  • 41 kvm
  • Såld
  • 3296
  • 721
  • 3899
Värdera din bostad

Beskrivning

Välplanerad tvåa med underbar balkong med förmiddagssol. Genomgående social lägenhet med stora sällskapsytor och ett välplanerat kök. Avskiljt sovrum med plats för dubbelsäng samt förvaringsmöbel. Helkaklat badrum med dusch, wc samt handfat och tvättmaskin. Härligt ljus och fräsch känsla med fönster för trevligt ljusinsläpp.
Vardagsrummet är stort och öppet med plats för soffgrupp och egen läshörna eller matplats. Härifrån tar du dig ut på lägenhetens balkong med trevligt förmiddagssol.  Köket har ett härligt ljusinsläpp och är synnerligen välplanerat. Mycket generös förvaring och väl tilltagna arbetsytor gör detta till ett mycket inbjudande kök. Utrustat med allt du behöver så som kyl&frys samt spis med ugn och fläkt.
Lägenheten har alla klassiska Tranebergsdetaljer så som ekgolv och härliga fönsternischer. Dessutom är det högt i tak och härliga fönsterbrädor i marmor. 

Brf Nipfjället 5 är en mycket trevlig förening med 21 lägenheter. Ekonomiskt välskött med en fastighet i gott skick. Föreningen förfogar över tvättstuga samt förråd till alla lägenheter. 

- Balkong med förmiddagssol
- Låg avgift
- Några minuter till tunnelbanan
- Högt i tak
- Rymligt förråd
- Återvändsgata
- Grönskande omgivning

Varmt välkomna till ett högklassigt boende i lugn miljö med Mälaren som närmsta granne! Genomgående välplanerat och påkostat boende i ett lugnt område endast en kortare promenad till centrala Stockholm. Lägenheten tillhör en stabil förening med ordnad ekonomi och en väl rustad fastighet. Var god kontakta mäklaren för mer information.